Napi 5 km gyaloglástól le lehet fogyni?
Én meg volt hogy semennyit sem mozogtam és zabáltam mint a disznó, mégsem híztam a 66 kilómra. Genetika, de nem ez volt a kérdés.
Próba-szerencse, de én intenzívebb sportot választanék. Egy óra laza mozgás naponta remélem 80 évesen is menni fog:)
Amikor én középsuliba kerültem akkor csak az volt a mozgásom hogy sétáltam suliba meg vissza pedig az kb 2-3 km lehetett és 70 kilóról 57re fogytam 2-3 év alatt, pedig egyáltalán nem fogyóztam, még a chipsre is rászoktatott a barátom. Átlagosan ettem reggel 2 szendvicset este egy nagy tál főtt ételt és vagy ebédet suli menzán vagy vettem magamnak valamit a boltban de nem ebédnek való dolgokat persze.
Máig rejtély hogy hogy sikerült, de az biztos hogy eredményes volt. Veszíteni nem fogsz vele, próbáld ki. És ne keveset egyél, hanem normális ételeket. Párolt hús, tk kenyér stb stb amiket itt szoktak irogatni :D
Egy megfelelő étkezés önmagában is eredményez fogyást, arra bármilyen mozgás jól jön.
Ennyi gyaloglás és kis torna elég lehet akár.
Napi 5km gyaloglástól le lehet fogyni, ha az egyben 5km.
Kérdés, hogy mennyi idős vagy és hány kiló és hogy mennyi idő alatt teljesíted.
6km 60-70 perc alatt pl. az én zsírégetési edzésem, heti ötször, 46 évesen.
5/7: amikor én középsuliba kerültem, nőttem mint a gomba és izmosodtam csak úgy magától és robbantam az energiától.
Később az emberek inkább csak úgy híznak maguktól. Rengeteg mindenen múlik, két dolog biztos, kell alacsony intenzitású mozgás, erre jó a napi 5 km séta, a másik az, hogy ez nem éget annyi zsírt, hogy látványos fogyásnak induljon a Kérdező. tEHÁT SZÜKSÉGES, DE NEM ELÉGSÉGES :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!