Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Napi 5 km gyaloglástól le...

Napi 5 km gyaloglástól le lehet fogyni?

Figyelt kérdés
Persze mellette keveset eszek, plusz egy kis torna.
2012. szept. 5. 21:10
 1/10 anonim ***** válasza:
35%
Attól ritkán, én munkában legalább 20km-t is megyek, mégse fogyok.
2012. szept. 5. 21:17
 2/10 poiu ***** válasza:
63%
Napi 5 km szuper, fontos az egészséges fogyáshoz, de ettől nem fogysz le. A kevés evéstől sem fogysz le feltétlenül, inkább az számít, hogy mit eszel. (Sok zöldség, hús és hal kell, minimális vagy inkább semmi kenyér, rzs, krumpli és tészta. Cukor természetesen nuku.
2012. szept. 5. 21:38
 3/10 anonim válasza:
Én sok cukrot eszek, de napi 5 km gyaloglással, még mindig 60 kg vagyok. (21 F)
2012. szept. 5. 21:58
 4/10 anonim ***** válasza:
73%

Én meg volt hogy semennyit sem mozogtam és zabáltam mint a disznó, mégsem híztam a 66 kilómra. Genetika, de nem ez volt a kérdés.

Próba-szerencse, de én intenzívebb sportot választanék. Egy óra laza mozgás naponta remélem 80 évesen is menni fog:)

2012. szept. 5. 22:10
 5/10 anonim ***** válasza:

Amikor én középsuliba kerültem akkor csak az volt a mozgásom hogy sétáltam suliba meg vissza pedig az kb 2-3 km lehetett és 70 kilóról 57re fogytam 2-3 év alatt, pedig egyáltalán nem fogyóztam, még a chipsre is rászoktatott a barátom. Átlagosan ettem reggel 2 szendvicset este egy nagy tál főtt ételt és vagy ebédet suli menzán vagy vettem magamnak valamit a boltban de nem ebédnek való dolgokat persze.

Máig rejtély hogy hogy sikerült, de az biztos hogy eredményes volt. Veszíteni nem fogsz vele, próbáld ki. És ne keveset egyél, hanem normális ételeket. Párolt hús, tk kenyér stb stb amiket itt szoktak irogatni :D

2012. szept. 5. 22:33
 6/10 anonim ***** válasza:

Egy megfelelő étkezés önmagában is eredményez fogyást, arra bármilyen mozgás jól jön.

Ennyi gyaloglás és kis torna elég lehet akár.

2012. szept. 5. 22:51
 7/10 anonim ***** válasza:
100%

Napi 5km gyaloglástól le lehet fogyni, ha az egyben 5km.

Kérdés, hogy mennyi idős vagy és hány kiló és hogy mennyi idő alatt teljesíted.

6km 60-70 perc alatt pl. az én zsírégetési edzésem, heti ötször, 46 évesen.

2012. szept. 5. 22:54
 8/10 poiu ***** válasza:

5/7: amikor én középsuliba kerültem, nőttem mint a gomba és izmosodtam csak úgy magától és robbantam az energiától.

Később az emberek inkább csak úgy híznak maguktól. Rengeteg mindenen múlik, két dolog biztos, kell alacsony intenzitású mozgás, erre jó a napi 5 km séta, a másik az, hogy ez nem éget annyi zsírt, hogy látványos fogyásnak induljon a Kérdező. tEHÁT SZÜKSÉGES, DE NEM ELÉGSÉGES :-)

2012. szept. 6. 09:47
 9/10 A kérdező kommentje:
köszönöm. :))
2012. szept. 6. 20:24
 10/10 anonim válasza:
Lehet fogyni! Első sorban kardio. Egy 5 km-es gyaloglás több mint egy óra közepes tempójú séta. Egy túlsúlyos egyén akár egy óra alatt 450-600 kalóriát is eléget ilyen módon. Ha betartod, figyelsz az étkezéseidre akkor simán. 450-600 kalória egy átlagos ember ennyit éget el egy óra súlyzózás során.
2023. okt. 29. 14:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!