Miért nem fogyok?
Fiú vagyok,és van hasam,és fogyni szeretnék,járok kondiba heti 3x,7után nem szoktam enni,és teljes kiörlésü kenyeret szoktam enni,meg sima vizet inni,semmi édesség meg ilyenek.
És 3-4hete kezdtem el járni,és ma megméreckedtem,és 20dkg-val vagyok csak könnyebb.Szoktam kardió edzést csinálni,15perc futás,és séta az elején,meg az edzés végén,van edzés tervem is amit edző is.És has gyakorlatokat is végzek minden nap a kondiba is.
A haverom azt mondta hogy mivel gyurok kézre is,ami már érezhető hogy keményebb,meg hát énis érzem hogy könyebbek a kezdő sulyok,szóval emeltem ma is,szóval azt mondta hogy az izom nehezebb mint a zsir,és azért nem látszik a kilókon,de nem vagyok kiló méregető,de a hasamon se vettem észre,szóval ez ilyen sok idő kell hogy lefogyjon az ember?
Köszönöm előre is a váalszokat.
14/F
Napi 5 szelet kenyér kb. 5 szelet kenyérrel több, mint ami mellett fogyni lehet. De az is igaz, ha a hasad zavar, akkor azt mérd le időnként centivel.
Az jó, hogy biztosan nem híztál. Én a reggeli kenyeret biztosan kihagynám a többi türelem kérdése, ahogy erősödsz a zsír is le fog menni.
1, felejtsd el a kenyeret
2, csipkebokor vessző
3, addig kardiózz amíg át nem izzadtál
4, idővel beindul a szervezeted!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!