Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Hány év alatt lehet 30-35...

Hány év alatt lehet 30-35 kg-ot fogyni, és hogy kezdjek hozzá?

Figyelt kérdés
2012. szept. 4. 22:30
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

életmód váltás. lépésről lépésre.

először hagyd el a fehér lisztet, pékárut, fehér kenyeret. helyette vegyél teljes kiőrlésűt, graham-et. tésztából is a durum tésztát részesítsd előnyben, rizsből a barnát.

cukrot teljesen iktasd ki.

inkább csirkét, pulykát, halat vegyél - persze ettől még ehetsz disznót is, csak ritkábban.

egyél sok zöldséget és gyümölcsöt is.

egyébként étrend ez alapján: [link]

ne foglalkozz az ürge stílusával, mert lehet bántóan ír, de jókat.

mozgás... szerintem a gyaloglás a legegyszerűbb. nem szállsz buszra, hanem haza sétálsz. aztán persze elmehettek kirándulni is, sétálhatsz a margitszigeten. a bicikli is jó meg az úszás is.

[link]

ide be kell regisztrálni, de állít össze étrendet, és van pár ingyenes videó, egy baba-mama tornás is.

csak elhatározni kell, menni fog, nem mondom, először tényleg nehéz lesz. de szépen át fogsz állni, pár hét alatt.

hogy a kilók mennyi idő alatt mennek le, azt nem tudom. lehet 1 év alatt, lehet 3 alatt, de ha életmódot váltasz, akkor visszajönni tuti nem fognak!

hajrá!:)

2012. szept. 5. 11:07
 12/14 anonim ***** válasza:
jaj, még eszembe jutott az is, hogy vezess kaja naplót! minden étkezés után írd fel, hogy mit ettél, mennyit ettél. de az olyanokat is, hogy bekapsz egy kocka csokit! meg ha megittál egy pohár kólát, szörpöt, gyümölcslevet. ezzel fel is tudod mérni, hogy mit csinálsz rosszul. :)
2012. szept. 5. 11:15
 13/14 anonim ***** válasza:

Szerintem 40-45 kg leadasat tervezd be, en 176 cm vagyok, 75 kg, mar leadtam 10 kilot kaloriaszamolassal, szoval 85 kilorol indultam, de igy, 75 kilosan is van meg hasam, ugyhogy en 65-60 kiloig meg sem akarok allni.

Nem akartam ezzel athuzni a terved, de gondoltam megirom, hogy tudd, mire szamits.

Szerintem a kaloriaszamolas jo modszer, nekem is ez jott be, es a legjobb benne, hogy nem kell semmirol sem lemondanod, ha epp ugy szottyan, akkor csokit es kekszet eszel es kesz, en is edessegfuggo vagyok, es nem mulik el ugy nap, hogy ne ennek meg par darab kekszet vagy egy kisebb fagyit vagy egy fel tabla csokit. Beleszamolom ezeket a napi kaloriamennyisegembe (esetemben ez 1400-1500-1600 kcal korul mozog) es gyonyoruen fogyok mindezen edessegevesek ellenere is.

Mozgasnak pedig szerintem tokeletes a szobabicikli!

Hajra! Szoritok neked!

2012. szept. 5. 16:06
 14/14 anonim válasza:

én a 6os vagyok:)

nem csak a szám nagy:))) de már nem sokáig. te viszont látszik h nagyon "értelmes" ember vagy, hogy csak ugatsz és kifogásokat keresel, kedves számonkérő. az étrendet dietetikus állitja össze, 3 hetes tunusok vannak, utána mindig modosul valamit. a moszágt ugy csinálom, hoyg 4ug melozik a párom, hazaér s én már fél5re a kondiban vagyok és másfél orát edzek heti 3x. ennyi:) otthon is tudsz mozogni, bármit:)

2012. szept. 6. 19:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!