Szerintem azért, mert már eleve egy kisebb igénytelenségre vall, ha valaki elhízott. Ez alatt a 10-15 kilónál nagyobb súlyfelesleget értem.
Ha valaki úgy felszed 15 kilót, hogy észre sem veszi és nem tesz ellene, az elég nemtörődömségre vall és gondolom az illető szinte ugyanazokat a ruhákat akasztja le a boltban, mint vékonyabb korában, csak 1-2-3 számmal nagyobb méretben... Lásd pl. rövid és szűk felsők, szűk csípőnadrágok, miniszoknya, mintás leggings, rövid kabátok stb.
A 8. vagyok:
A kérde´sben nökröl volt szó, és erre irt valaki, hogy a magyar nök borzasztó szépek. EZ AZ, amivel nem értek egyet, a magyar nök semmivel nem szebbek, mint más népeknél, söt - mivel a legtöbb elhizott, még rondábbak is.
Arról, hogy ÉN hogy nézek ki, szó sincs, a kérdéshez nem releváns, de szerintem egy olyan férfi, aki SZÉP, kimondottan gusztustalan, nem férfias.
Szerintem az elhízottság és a rosszul öltözöttség nem függ össze. Sok jó alakú, de nagyon előnytelenül öltözött nőt is látok az utcákon. Bizonyos mértékű kövérséggel nekem nincs bajom, valakinek jól is állhat, ha teltebb. Az persze borzasztó, amikor kibuggyan a has és bevág a melltartó... - de csak pont annyira, mint egy lúdtalpas X-láb miniszoknyában.
Ilyenkor mindig eszembe jut nagyanyám mondása: "Nem lehet mindenki olyan szép, mint mi." :))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!