Rajtam pl. ha 2 kiló súlyfelesleg van már nem merek csinos-nőies ruhát felvenni.
Nagyrészüknek biztos van önkritikájuk és nem akar 80 kilósan magára húzni egy trendi cicagatyót... Csak sajnos a bő és eltakaró melegítő sem jó megoldás.
Ha valami mélyebb társadalmi problémára akarsz rávilágítani, akinek nagyon nincs pénze olcsó és egészségtelen kajákat vesz és ruhából szintén.
Mert Magyaroszrszágon a nök nagyrésze (legalább 70%-a) rosszul öltözött, igen ritka, aki nem.
A nök legalább 2/3-a meg elhízott.
Szerintem szép magyar nö jóformán nincs. ( Mint irtam, SZERINTEM). Mellékesen a rosszul öltözöttnek nincs köze ahhoz, hogy valaki szép-e, a szépség adottásg, nem öltözet. A köverség meg eleve nem szép.
Ha szerinted sok szép nö van MO-on, akkor nálad igen alacsony a mérce, vagy rossz a szemed.
A kövér nő eleve miért nem szép? Mert neked nem tetszik?
Tessék: akkor az alacsony pasik rondák, mert nekem nem tetszik. Ennyi erővel...
"A kövér nő eleve miért nem szép? Mert neked nem tetszik?
Tessék: akkor az alacsony pasik rondák, mert nekem nem tetszik. Ennyi erővel..."
A magasságáról senki nem tehet, az 100%-ban genetika, a kövérségről viszont csak és kizárólag az adott ember tehet, csak ezt nem szeretik bevallani még maguknak sem, mert könnyebb ráfogni valamire/valakire.
Még a valamilyen betegség miatt elhízottakra is igaz ez, mert olyan betegség nem létezik, hogy valaki miatta meghízik és nem tud lefogyni, csak olyan van, amitől könnyű elhízni és nehéz lefogyni.
A szépség viszont szubjektív, abban nem kívánok állást foglalni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!