Szerintetek elhízott vagyok? Többi lent!
16éves fiú
180cm-vagyok és 86kg!
Kb 2 hónapja szedtem fel 6 kg-ot de nem tudom hogyan! Mindent ugyan úgy és ugyan annyit eszek mint eddig! Talán amit nem csinálok ugyan úgy az az,hogy nem biciklizek annyit mostanában mint 2hónapja! (Ez ennyit számítana?)
Mindamellett azt tudni kell, hogy a szervezet télen egy raktározó üzemmódban van. Az állatok is hájat növesztenek, a hideg és a kevés ennivaló miatt.
Ez a folyamat az embernél is végbemegy...hiába nem vagyunk ősemberek, az evolúció során ez a program nem változott.
Akkor azt mondjátok hogy ez "normális" ?
Persze azért amikor csak tehetem mozgok és biciklizek! :)
Raktározó üzemmód lol :D
Azért egy 15 kilót ledobhatnál.
Dehogy normális!
Túlsúlyos vagy. Nem is "enyhén".
Kiemelném, hogy ez HOZZÁVETŐLEGES érték, hiszen a kalkulátor kevés paraméterből számol, de annyi igazságtartalma van, hogy ODA KELL FIGYELNI.
Az, hogy dec. van, nem indokol 6 kg hízást.
A mozgáshiány lehet oka.
80 kilósan az "enyhén túlsúlyos" kategóriába tartoztál.
Úgyhogy mindenképpen változtatni kell az étekezési szokásaidon.
A szüleiddel kérjétek a háziorvos vagy egy dietetikus tanácsát, miből mennyit ehetsz.
nagyon nem mindegy, hogy 86 kiló zsír, vagy mondjuk csak 6 kg zsír...
én 180cm magas vagyok és 95kg mégse vagyok debella állat, hanem kis hasat leszámítva "sportos" alkat..ez ember függő
Damien313!
Én is olyan kaliberű vagyok mint te! A kis hasat leszámítva viszonylag nekem is sportos alkatom van! Igazából ami csak idegesít az az h ez a +6kg feljött! De pl: a 70-75kg súlyt fekve simán kinyomom!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!