Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Mit tegyek? Lusta vagyok...

Mit tegyek? Lusta vagyok nincs akaraterőm, nem tudom rávenni magam, hogy sportoljak, fussak vagy akármi.

Figyelt kérdés
Undorítónak találom magam,dagadt vagyok...Régebben itthon tornáztam,azt is hamar abbahagytam.nem tudom mit tegyek,pedig hiányzik a mozgás.el vagyok keseredve.már odáig jutottam,hogy koplalok,nagyon keveset próbálok enni.mit csináljak??:(
2009. júl. 28. 16:04
 1/4 anonim ***** válasza:
Rugd magad fenékbe és kezdj el ujra mozogni. Koplalással nem érsz el semmit, fogyni nem igen fogsz, csak ideges leszel meg beteg. Sport nélkül nem fog semmi javulni - és azzoh, hogy fogyni tudjál a mozgás mellett ENNI kell.
2009. júl. 28. 16:16
 2/4 anonim ***** válasza:

Szerintem egyrészt meg kéne találnod, hogymi is az amit szeretsz csinálni, mert lehet, hogy amiket eddig próbáltál nem neked való sportok voltak. Másrészt pedig nem tudom, hgy korábban a tornát hogy csináltad, de fokozatosan kéne hozzászoknod bármit is csinálsz. Ha nem vagy mozgáshoz szokva a legkisebb megerőltetéstől is kifulladhatsz gyorsan, ami igencsak a kedvét tudja szegni az embernek. Szal bármibe is fogsz előszőr ne akard órákig csinálni és bírni, hanem csak keveset csinálj belőle eleinte aztán szépen fokozatosan emeld az időt, szintet, akármit, ami azzal a sporttal jár.

És mint ahogy már előttem is írták: semmiképp ne koplalj! Sőt, ha elkezdesz normálisan mozogni, akkor muszáj lesz enned, mert azért energiára szükséged lesz. Amúgy hozzáteszem, hogy az egészséges étkezés csak hasznodra válhat. Olvass utána.

A mozgásról még annyit, hogy bármi lehet. Akár séta is, csak csináld rendszeresen!

2009. júl. 28. 16:21
 3/4 A kérdező kommentje:

Köszi szépen a válaszokat.:) nekiállok most,legalábbis megpróbálok.április környékén elkezdtem tornázni rubint rékára,de abbahagytam pedig ha egész nyáron csináltam volna,most sokkal előrébb lennék...hülye voltam.

ezért is fenékbe kéne magam rúgni xD

2009. júl. 28. 16:48
 4/4 anonim ***** válasza:
Nézz bele a tükörbe.És nézegess olyanokat akiknek olyan alakjuk van mint ami számodra az álom test. Ha mozogsz és kezded feladni gondolj arra,hogy nem baj megéri mert majd hamarosan látszani fog az eredmény és akkor majd mindenki ámuldozni fog ,hogy mennyire jól nézel ki.
2009. júl. 28. 21:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!