AKaraterőm=0. Az élet minden területén. Mit tehetnék ez ellen? Fogynom kéne.
0 akaraterő = 0 fogyás
Akaraterő nélkül nem megy.
jah hát kérlek fokozatosság. a többet csinálok mint bírok és a nincs akaraterőm viszont nem ekvivalens... nem kell egy nap alatt a világot megváltani, de később ez a mentalitás sokat segíthet. amikor minden nap úgy mész ki hogy az előző eredményeden javítani fogsz, amikor minden nap 120%-ot akarsz nyújtani, akkor fog ez igazán működni. ha a 120 ból csak 110 lesz az se baj, de ha 80-at szeretnél és 90 nél megállsz akkor is elbuktál az elsőhöz képest.
sajnos ez így megy. egy normális diéta annyira nem para, de a mozgás egy darabig mind mentálisan mind fizikálisan iszonyat megterhelő. egy idő után viszont kialakul egy "perverz" ragaszkodás ehhez, és ha nem terheled le magad hiányozni fog:D
szia
Én is pont így vagyok, 0 akaraterő a kilók meg jönnek. Ismerős helyzet, hogy nekiállok pár napig túlteljesítem magam aztán semmi.
Esetleg adhatnánk egymásnak erőt, tapasztalatot cserélhetnénk:)
Hátha ettől lenne egy kis akaraterő.
22l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!