AKaraterőm=0. Az élet minden területén. Mit tehetnék ez ellen? Fogynom kéne.
Engem ezek inspiráltak (7 hónap - 13 kg):
1. Annyira megtetszett egy gatya anno, de csak 1 mérettel kisebbe volt, vagy +1,+ 2 mérettel nagyobba... szal megvettem a 2 mérettel kisebbet, hogy belefogyok! (azóta már nagy is rám... de inspirálásnak szuper! csak pénztárcafüggő, én is 1szer csináltam ilyet de bevált.)
2. Nézegess képeket sztárokról, főleg bikiniben! Akik vékonyak persze :) nem csontkollekciókat hanem amit te is szépnek találsz.
Tűzd ki őket a szobádba, sőt ami a legfontosabb: ragaszd fel a hűtőszekrényre! Így amikor a hűtő felé mész és kinyitod az ajtót, látni fogod a vékony nőket, és meggondolod, kétszer is hogy: "Biztos kell nekem ez a szalonna? Biztos kell nekem ez a zsíros X kaja? Biztos kell nekem ez a cukrozott jégkrém?" Bevált nekem.
Ha esetleg péksütiimádó vagy, tehát bármi olyan kaja ami nem a hűtőbe megy akkor a konyhádba is ragaszd ki a képeket :DD
3. Nézegess képeket nagyon kövér nőkről. vagy filmeket, sorozatokat. Döntsd el: képes vagy-e változtatni?
4. Kezdj el sportolni, még jobb ha baráttal/ismerőssel kezded el mert akkor biztos nem hagyod abba! Eljárhattok edzőterembe is ketten, de a csapatsportok is remek mozgás lehet:)
Mondogasd magadban: Képes vagyok változtatni, és fogyni!
Ne azt mond, hogy 1 hónap alatt leadok - 5 kgot, mert az lehet nem sikerülne. Vagy akár túlszárnyalnád ki tudja. De menni fog, hajrá :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!