Ez nagyon kevés volt mára? Súlyttartok.14/L Ja és mit egyek vacsorára edzés után?
Figyelt kérdés
R.: suli rúd megkenve vajkrémmel+paprika
9 óra fele: 1db alma
E.:Egy adag barackleves, pár falat a krumplis tarhonyából, savanyúság
13 óra fele: 3szem szilva
később: sárgadinnye
2012. szept. 3. 14:09
11/12 anonim válasza:
Mikor értik már meg az emberek, hogy a joghurt, a túró, meg a zöldség nem vacsora. A szervezeted ezután reggelig nem kap kaját, tehát nem ártana enni valami rendeset, mert este 10-kor már rosszul leszel az éhségtől. Én amikor fogyóztam vacsira ettem a legtöbbet, mert akkor tudtam normálisan enni, mivel a suliban nem vagyok menzás és mégis fogytam. Pedig 7-8 körül még egy csokit is benyomtam. Egyél rendes vacsorát. Szendvics felvágottal, sajttal meg zöldséggel például. 14/L
12/12 A kérdező kommentje:
gratula, mennyit fogytál?
Leirnád bővebben, hogy miket ettél meg ilyesmi..
2012. okt. 1. 20:12
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!