Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Felülés, hasizom gyakorlat...

Felülés, hasizom gyakorlat elég hogy szép "izmos" hasam legyen, fog látszani az eredmény?

Figyelt kérdés
(16 éves lány)171 cm vagyok és 56 kg. A hasam lapos, de szeretném ha egy kicsit izmosabb lenne.Hasizom gyakorlat elég lesz a szép hashoz? Milyen gyakorlatokat javasoltok? heti hányszor kellene csinálni az eredmény elérése érdekében?

2012. szept. 3. 12:03
1 2
 11/13 poiu ***** válasza:

A testépítők módszere hatékonyabb. Heti 3 x 10 perc, olyan gyakorlatok, amiből nem bírsz 15-20-nál többet csinálni (pl. felülés mellkasodon egy súllyal). Sorozatok között fél-egy perc pihenő.

Ezek az aerob hasizomtornák is jók, növelik az állóképességet. Izmot kb. annyit csinálnak évek alatt, mint amennyi a videót bemutató fiatalasszonynak van (nem sok :-).

2012. szept. 16. 13:07
 12/13 anonim válasza:

Szia!

Én évek óta csinálom a hasizom-erősítést.

Szerintem érdemes úgy kezdeni, hogy minden nap (én reggel és este szoktam) haspréseket csinálsz. Ahogy erősödik a hasizom mindig növeld a darabszámot. Lehet, hogy nagyon izomlázad lesz..akkor minden másnap csináld. Hamar bele lehet jönni, de nekem több mint 2 év kellett ahhoz, hogy szépen "előjöjjenek" az izmok.

Ezzel fogyni nem igazán lehet, de karcsúsítja a derekat és tényleg nagyon szépen előrajzolódnak az izmok.

Sok sikert! :)

2012. szept. 23. 14:11
 13/13 anonim ***** válasza:
Testzsír kérdése mennyire látszik.
2012. okt. 19. 13:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!