3. napja diétázom, mikor lesz szemmel is látható az eredmény?
Az erosito gyaksikkal semmi baj.
En par hete csinalok komolyabb fekvotamaszokat es meglep mikor latom a kis dudorokat megjelenni, meg a trinyomnal sem 'integet' ugy a bor :)
Rovidgatyaban pedig kulonosen jol mutat a feszes combi amit a sok guggolassal 'gyartok' magamnak.
alkattol is fugg, hogy mikor lesz eredmenye, de szerintem 2 heten belul mar latni fogsz pici valtozasokat.
Ne a merleget figyeld, hanem vegyel egy centit es merd le magad es minden heten egyszer jegyezd fel a mereseket.
Nalam a merleg alig mozdul, viszont egy szammal kisebb gatyat kellett vegyek a minap es mar ahhoz is ovet teszek, hogy ne csusszon le, szoval a merleg nem jelent sokat szamomra.
Kitartast! :)
Szerintem egy-két hét után is fogod már látni a változást, persze attól is függ, milyen alkat vagy. Én ezt ajánlom figyelmedbe, remélem tetszik és hasznos lesz. Személy szerint imádom! :)
Ezen az oldalon pedig biztos, hogy rengeteg hasznos infót találsz. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!