Így tudok fogyni? Mennyi idő múlva lesz látható eredmény? (ha lesz. )
jah meglátszik majd hamar. a vacsi elhagyása miatt lassú anyagcsere várható, diéta végén a normál kajára visszaállás után heveny hízással, keleten jojo effektussal kísérve.
egyébként a nem nagyon hízlal az mindenkinek más, és pont egyenlő az "én megpróbáltam mindent" kijelentéssel.
fogyni fogsz, de súlyt tartani a végén nem. plusz ha fehérjebeviteled nem megfelelő akkor izomból is ledobsz egy kicsit. vagy nem kicsit.
Mind reggel, mind ebédre, és vacsorára enni kell. Nem annyit, hogy éhen halj, vagy éhséget érezz. Vacsorára is mehet nagyobb adag: tapasztalatból mondom, én degeszre ettem magam akkor is, és mégsem híztam vissza, még úgy sem, hogy meg sem mozdultam sokáig. A pohár nem mérőeszköz, inkább vegyél több 1, 1,5 literes vizet, és azt iszogasd. Nyáron 2,5 l a maximum, 2 a minimum a nagy meleg miatt.
Ja, és mozogni is kell, a táplálkozás megreformálása még nem elég.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!