A mai étrendemben nagyon sok volt a szénhidrát? Le fogok tudni így fogyni?
Reggeli(11:20 körül):1 szelet,kb 10 dkg-s rozskenyér,4 szelet sovány sonka,1 főtt tojás
Tízórai(3 körül):2,5-3 dl 1,5%-os tej,50 g győri édes jóreggelt mini kakós keksz "gabonapehely"
Ebéd(majd 6 körül):15 dkg csirkemell(esetleg pulyka),koktélparadicsommal
Uzsonna(8:20 körül):2 őszibarack,1 sütőben sült alma fahéjjal meghintve
Vacsora(10:20 körül):80 g sovány túró
1,5 óra biciklizés után egy fehérje shake.
Azért 10:20 körül eszem utoljára,mert kb éjfélkor fekszem.
Napi 2L víz,ma reggel ittam 1 dl kávét és 1 dl tejet raktam bele 2,8%-os tejből(akkor még csak az volt itthon) meg fél kávéskanálnyi! barnacukrot.
Egyébként kb december 20-ig szeretnék 15 kg-t fogyni.Menni fog így mindig ehhez hasonló étrenddel?Azt tudom,hogy ennyi kalória belefér,na de a szénhidrát mennyiség?
A normális válaszokat előre köszönöm!
Köszi!:))
Akkor szerinted a jóreggeltet kihagyjam?Jól esik néha az édességféleség ilyen "egyhangú" étrend mellett.:P
Ha bírod, tökéletes. A 80g túró vacsira nekem kevésnek tűnik, illetve az ebéd is. Inkább picit többet, minthogy egy hét után "bezabálj".
Sok kitartást kívánok!
Köszi neked is!:)
20 dkg csirkét eszek akkor ezentúl,egyébként azt kihagytam,hogy 15 dkg gombát is szoktam hozzá serpenyőben párolni,zsíradék nélkül.
Maradhat akkor a keksz szerintetek?Teljes kiőrlésű a dobozán írtak alapján,és az íze is olyasmi.?:P
Neked is köszönöm a választ!:)
Heti ötször-hatszor tolok 1,5 órát szobabiciklin aerob tartományban.Még így sem ennéd meg a kekszet a helyemben?:P
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!