Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » A mai étrendemben nagyon sok...

A mai étrendemben nagyon sok volt a szénhidrát? Le fogok tudni így fogyni?

Figyelt kérdés

Reggeli(11:20 körül):1 szelet,kb 10 dkg-s rozskenyér,4 szelet sovány sonka,1 főtt tojás

Tízórai(3 körül):2,5-3 dl 1,5%-os tej,50 g győri édes jóreggelt mini kakós keksz "gabonapehely"

Ebéd(majd 6 körül):15 dkg csirkemell(esetleg pulyka),koktélparadicsommal

Uzsonna(8:20 körül):2 őszibarack,1 sütőben sült alma fahéjjal meghintve

Vacsora(10:20 körül):80 g sovány túró

1,5 óra biciklizés után egy fehérje shake.

Azért 10:20 körül eszem utoljára,mert kb éjfélkor fekszem.

Napi 2L víz,ma reggel ittam 1 dl kávét és 1 dl tejet raktam bele 2,8%-os tejből(akkor még csak az volt itthon) meg fél kávéskanálnyi! barnacukrot.

Egyébként kb december 20-ig szeretnék 15 kg-t fogyni.Menni fog így mindig ehhez hasonló étrenddel?Azt tudom,hogy ennyi kalória belefér,na de a szénhidrát mennyiség?

A normális válaszokat előre köszönöm!

2012. aug. 31. 16:17
 1/8 A kérdező kommentje:
A kérdésem nem helyes a volt-tal,szóval annélkül nézzétek.:D
2012. aug. 31. 16:18
 2/8 anonim ***** válasza:
tökéletes lenne, ha kihagynád a jó reggeltet:D komolyan, ritkán látni ilyen kiváló étrendet ezen az oldalon. gratulálok.:)
2012. aug. 31. 17:42
 3/8 A kérdező kommentje:

Köszi!:))

Akkor szerinted a jóreggeltet kihagyjam?Jól esik néha az édességféleség ilyen "egyhangú" étrend mellett.:P

2012. aug. 31. 17:56
 4/8 anonim ***** válasza:

Ha bírod, tökéletes. A 80g túró vacsira nekem kevésnek tűnik, illetve az ebéd is. Inkább picit többet, minthogy egy hét után "bezabálj".

Sok kitartást kívánok!

2012. aug. 31. 18:12
 5/8 A kérdező kommentje:

Köszi neked is!:)

20 dkg csirkét eszek akkor ezentúl,egyébként azt kihagytam,hogy 15 dkg gombát is szoktam hozzá serpenyőben párolni,zsíradék nélkül.

Maradhat akkor a keksz szerintetek?Teljes kiőrlésű a dobozán írtak alapján,és az íze is olyasmi.?:P

2012. aug. 31. 18:48
 6/8 poiu ***** válasza:
Én a kekszet kihagynám, és mindent amiben cukor van. Húst sokkal többet kellene enned. Mindenképpen kell a mozgás. 15 kg 15 hét alatt elvileg jó, a gyakorlatban húzós, főleg az utolsó pár kiló szokott nehezen menni.
2012. aug. 31. 21:31
 7/8 A kérdező kommentje:

Neked is köszönöm a választ!:)

Heti ötször-hatszor tolok 1,5 órát szobabiciklin aerob tartományban.Még így sem ennéd meg a kekszet a helyemben?:P

2012. aug. 31. 22:23
 8/8 poiu ***** válasza:
A helyedben megenném :-) Én heti 2-3 x 1 órát intenzíven súlyzózom, gyalogolok min. 35 km-et (munkába, boltba, moziba stb.) és nem eszem kekszet, sőt kenyeret sem. És több energiám van, mint amikor pizzásztam. A gyors szénhidrátokat azért érdemes visszafogni (én teljesen kiiktattam), mert kényelmesebben áll át így a szervezeted a zsírégetésre. Tehát nem általában a szénhidráttal (pl. brokkoli) van a baj, hanem a gyors ch-val (kenyér, keksz stb.)
2012. aug. 31. 23:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!