Túlzásba vitt fogyózás=anorexia? Van itt olyan ember, aki járt így?
Úgy értem, elkezdett fogyni, mert nem volt megelégedve magával. Most a módszer nem lényeg, csak elkezdett fogyni. És fogyott is, de még mindig nem volt jó, még többet akart... lehet ebből ördögi kör? Elképzelni sem tudom.
Ha te ilyen ember vagy: miért mentél el addig? Hogy fordultál vissza?
Aki nem ilyen: szerinted miért nem elégedett magukkal az emberek, miért akarnak mindig megfelelni másoknak? Tényleg ez lenne a társadalmi elvárás?
Köszönöm! 20L
Ja, szerintem van benne társadalmi elvárás bőven.
Már csak ha azt nézed, hogy a kövéreket az élet mennyi területén diszkriminálják. A ruházkodástól kezdve a párkeresésen át a munkalehetőségekig egy kövér ember sokkal rosszabb helyzetben van, már eleve hátrányból indul. Nem csoda, hogy mindenki csúcsvékony szeretne lenne. Meg manapság a szépség meg a karcsúság fogalma annyira összemosódott, hogy nem is lehet különválasztani. Pl. mikor fölkapcsolod a tévét, a szépségápolási termékek reklámjaiban milyen csajok szerepelnek? Láttál te már valaha is egy duci csajt egy ilyen reklámban? És vajon miért?
Szerintem nem is lehet hibáztatni az embereket, hogy mindenki ennyire fanatikusan küzd a tökéletes testért.
Ez a szenny média folyton ezt nyomatja, elhitették velünk, hogy ha valaki duci, akkor már nem is ember, nem is szerethető, az életben ne számítson arra, hogy párt talál magának és boldogságra lel.
Én, nem láttam, hogy mikor elég.
Ettem, de rohad.t sokat sportoltam mellett - napi 5-6 órát, íg fogytam.
Aztán napi 2 pohár tej (R+V), egy gyümölcs v 1 puding (E), és egy idő után nem is éreztem éhséget, sőt, örültem, mikor üres a gyomrom. Könnyű voltam...
Aztán bélvérzés, majd családi kajáltatás, amiből buimia lett. Itt pszichiáter - megtalálták a hányást -, akit 4 alk. után ott hagytam.
Barátnőim, nagynéném segítettek ki, biztattak, nem erőltettek semmit. Most már nem látom hájasnak magam, sőt, csak izomtalan vagyok, de sport, és minden rendben lesz.
Hello!
itt most nem irom le az elettortenetem de ha erdekel irj privit... Maradjunkannyiban hogy 176cm 70kg rol 48 kg kevesebb mint fel ev alatt... Most is a korhazbol irok meg ahol kezelnek...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!