Hogyan mondjak le a kenyérről?
Nem kell lemondani a kenyérről. Keress teljes kiőrlésűt! Az gyakran sokkal tömöttebb, mint a fehér, és hamarabb jóllaksz tőle.
Ajánlom még a kétszersültet, bár az kicsit más jellegű, de pótolni adott esetben jó lehet.
Tudom hogy nem egy friss ropogós héjú kenyér, de én ezt szoktam venni és szeretem:
Teljesen olyan mint a fehér toast kenyerek, csak sokkal kevesebb benne a szénhidrát, az is lassan felszívódó, ezért jobb a glikémiás indexe is.
Nem vitatom az előttem szólók igazát, talán tényleg jobb lenne egészségesebbre váltani, de magam is a kérdezővel hasonló cipőben jártam és járok. Egyszerűen imádom a friss, ropogós héjú, lágy belű - már-már kalácsszerű - alföldi fehér kenyeret. Az illatát, az ízét, az állagát - mindent!
Éppen emiatt amikor elkezdtem a kalóriaszámlálós fogyit, ez volt a legnagyobb dilemmám. Próbálkoztam másféle kenyerekkel, de úgy voltam vele, hogy akkor inkább a nagy semmi, annyira nem jöttek be azok az ízek.
Végül úgy döntöttem, a fehér kenyér élményéről nem fogok lemondani, vállalom az ezzel járó többletkalóriákat és beosztom úgy az étrendem, hogy beleférjen annyi kenyér, amennyi csak jólesik.
Tehát én inkább másról mondtam le, pontosabban máshogy szerveztem az étrendem, csak hogy megmaradjon az imádott fehér kenyerem :)
Ha jól van kialakítva az étrend + megvan a kellő napi mozgás is, akkor még így is lehet szépen fogyni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!