HA valakire azt mondjak h husos az ugyanaz mint a köver?
Figyelt kérdés
2012. júl. 27. 20:31
1/14 anonim válasza:
Igen, csak kevésbé sértő/durva, mintha azt mondaná hogy kövér vagy.
2/14 anonim válasza:
Én értelmezésemben minden kövér húsos, de nem minden húsos kövér, tehát a kérdésedre válaszom a nem.
Szerintem az nem húsos, aki vékony, vagy kis izomzattal rendelkező. Aki viszont full izom, de úgy, hogy hatalmas vastag izmai vannak, szerintem az is húsos. Aki nem kövér, de azért van rajta felesleg, amolyan molett, az is húsos. És a nagyon kövér is húsos, bár őrájuk inkább a hájast mondják, az sem szép kifejezés.
4/14 anonim válasza:
csinálj egy teljes alakos képet és ne oldalról hanem szemből és messziről fényképezd magad.Mert ebből csak a melled látom.
5/14 anonim válasza:
basszus, ezen alig látni valamit a kinyomott csöcsökön kívül
ez húsos, mondjuk
6/14 anonim válasza:
Nekem a húsos az olyan ember, akin van egy kis felesleg. A kövér az meg az, aki hájas...sajnálom, nem tudom máshogy kifejezni...a kettő között van különbség...A képen szereplő lány húsos.
7/14 anonim válasza:
Hát fogjuk rá hogy husos bár hülyeségnek tartom mivel vagy vagy rajta zsír vagy nincs. A behajlított kéznél látszik hogy ott nem izom van hanem azért van zsír is és a has is kicsit kidudorodik. Én azt mondom hogy ez még az elmegy alak főleg ha szép az arcod és eltereli a figyelmet.
8/14 anonim válasza:
A hatalmas vastag kar egyébb testrész nem full izom, mivel a full izom az szépen ki körvonalazódik míg a hatalmas vastag kar az vagy profi testépítőkre jellemző vagy olyanokra akik kondiba járnak, fizikai munkát végeznek de a kajára nem figyelnek tehát van egy kis zsír is és attól tűnik hatalmasnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!