Így ezzel az étkezéssel és edzéssel mikor érhetek el változást?
Mindennap 5x étkezem kompótos illetve kis tányérnyi adagokat. Kizártam a fehér kenyeret és a cukrot minimalizáltam, teljesen nem tudom kizárni, mert elég édesszájú vagyok és hetente egyszer becsúszik egy csoki, jégkrém, de figyelem mindig a kalória tartalmát.
A mozgásom: 100 felülés, 40 bicepsz 2 kg súlyzóval 40 tricepsz 2kg súlyzóval, 50-50 lábemelés négykézláb hátra felé, 50 "beülés" állásból. Aztán ezután rögtön lemegyek 45 percet futni úgy hogy 2 perc futás 5 perc gyors séta (pihinek) Sajnos többet nem bírok kicsit elvesztettem a kondimat.
Szerintetek változtassak valamit? Vagy így megfelel? ha igen akkor mennyi időbe telik 6-7 kg-ot leadnom?
160cm 59kg 17/L
Előre is köszönöm
A magasságodhoz ha még leadnál 5-6 kilót,már sovány lennél.
A kompótnyi adagokat meg felejtsd el! :S Nem éhezni kell,hanem megválogatni,hogy mit eszel!
Heti 1 kg-nál többet semmiképpen sem szabad fogyni - nekem a fél kiló ment könnyedén. Nincs szükséged drasztikus fogyásra, inkább azt kell kitalálnod, hogy hosszabb távon mi jó neked.
A tk kenyér nem sokkal jobb mint a fehér. Tehát minél kevesebb kenyér, gabona, rizs, krumpli, de egyél rengeteg zöldséget és húst. Nem kell éhezned.
Mozgás: amit csinálsz nem erősítés, hanem kardió (aerob). Ez nem rossz, de jobb lenne nagyobb súlyokkal kevesebb ismétlést csinálni és főleg olyan gyakorlatokat, amik több izületet mozgatnak (a húzódzkodás pl. hasznosabb, mint a bicepsz)
Futás: jó az intervallum, de bőven elég 10 perc, de sokkal intenzívebben: pl. fél perc (vagy 100-200 m) tiszta erőből, utána egy perc LASSÚ séta. Én ebből 3-at tudok csinálni, és ennyi elég is. Ha Te többet tudsz, szuper. De teljes bedobással.
Tehát: kajából sokkal több, csak kicsit más, mozgásból sokkal kevesebb, csak kicsit más.
Tényleg rám fér az az 5 kiló. Nagyon vastag a combom és a hasamon is van felesleg. Én így nem érzem jól magam. 2 éve voltam 55 és még akkor sem voltam magammal elégedett.
Köszönöm a választ. Igazából nem éhezem már 2 hete csinálom és nem sűrűn voltam éhes ha meg igen akkor vizet ittam. jelenleg csak 1,5 kiló ment le ezért kérdeztem, hogy biztosan jól csinálok-e mindent.
Szeretek 45 percre lemenni ezt csökkenteni nem szeretném, de akkor az itthoni részét valahogy variálom, csak nem tudom hogyan. Húzóckodni nem tudok, mert nincs a közelemben gerenda vagy rúd.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!