Fogyni szeretnék kb 5kilot.175cm vagyok,64,5kg Már három hete fogyòzom és tornázok, de az utobbi idöben leállt a fogyás. Mi lehet a baj?
Fogyni szeretnék kb 5kilot...
175cm vagyok,64,5kg.Màr hàrom hete fogyòzom és tornàzok,de az utobbi idöben leàllt a fogyàs...Mi lehet a baj?Nem eszem semmit ami cukrot vagy lisztet tartalmaz vigyàzok mit és mikor eszem.Eliptikus trenerrel edzek szinte minden nap 40perc plusz 20 perc talajtorna...
Már ne is haragudj, de hova akarsz már fogyni?
Én 178 cm és 75 kiló vagyok és aligha van rajtam felesleg, a te indexed még szebb, ennél lejjebb már csak csontváz leszel.
Inkább izmosíts ha úgy érzed hájas vagy. remek alakot el lehet érni súlyzós edzéssel, úszással. A futás sem rossz, néha iktasd be.
Pàr hònappal ezelött 59kg voltam és elégedett...
Az utóbbi idöben felszaladt ràm ez a pàr kilo és rettenetesen zavar!Legjobban a csipöm zavar,de minden testrészemen van meg pici lefaragnivalo...Futni nem birok,sosem birtam,de a tornakat nagyon szeretem es az elipszisjàrot is...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!