Comból hogy tudok fogyni?
Figyelt kérdés
Nem zsíros épp ellenkezőleg, túl izmos. Ezt valahogy vékonnyá tudom tenni? F/172012. aug. 25. 20:05
1/12 A kérdező kommentje:
Combból : D
2012. aug. 25. 20:06
2/12 anonim válasza:
Először is leszögezem , hogy helyi fogyás NINCS.
A másik dolog pedig az , hogy az izmok méretét csökkenteni nem tudod , viszont a zsír mennyiségét növelni igen. Szóval ha nem fogsz edzeni , azért mert izmosnak látod a combod, és Urrá lesz rajtad a semmittevés, akkor már nem lesz izmos a combod, de nem azért mert eltűnt az izom , az ugyanúgy ott maradt , csak lesz rajta zsír ami eltakarja. Amúgy meg miért baj az ha izmos, főleg úgy , hogy fiú vagy? Nem értem...
3/12 A kérdező kommentje:
[link] mert majdnem ilyen izmosak a lábaim :/ és én meg vékonyabb lábakat szeretnék : D
2012. aug. 25. 20:15
4/12 anonim válasza:
Szerintem sehogy, vagy mégis?
Próbáld meg nem használni, akkor egy idő múlva elsorvad.
Vagy a felsőtested növeld óriásira és akkor optikailag kisebbnek fog tűnni a lábad. :D
5/12 A kérdező kommentje:
Ajj kár : (
2012. aug. 25. 20:51
6/12 anonim válasza:
Sportolsz valamit , hogy ilyen izmos a lábad?
7/12 A kérdező kommentje:
Nem sokat, genetika... De csak a lábam meg a vádlim.
2012. aug. 25. 21:00
8/12 poiu válasza:
Cseréljünk lábat. Ha a vércsoportok stimmelnek, egy könnyű műtéttel megoldható. Én hálás leszek.
9/12 A kérdező kommentje:
Benne vagyok :D milyen magas vagy? :D
2012. aug. 25. 22:57
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!