Miert nem latszik a merlegen is a fogyasom, ha cm - ben egyertelmüen fogyok, es nagyon latszik is? Összetett a kerdes, lent van a lenyeg!
1.: [link]
2.: [link]
Az elsö kep, 2011.februarjaban keszült, akkor 140 kg voltam. Akkor eletmodot valtottam, es lefogytam 60 kg ot. A masodik kepen 84 kg vagyok. A problemam az, hogy annak ellenere, hogy heti haromszor egy orat futok, es 1500 - 1600 kaloriat eszem, a merleg az Istennek nem akar 80 kg - nal kevesebet mutatni, pedig centiben merhetöen megyek összebb, huzodik a böröm, es szemmel lathatoan fogyok. Durvan masfel eve rendszeresen sportolok. Amikor meg nem voltam 100 kg alatt, akkor itthon tornaztam Beres Alexandra dvd re, meg gyalogoltam rengeteget, es kb. fel eve kezdtem el futni rendszeresen, mostmar elertem, hogy heti 3X 1 orat lefutok, ill. kocogok megallas nelkül, olyan 7 kilometert, van hogy nyolcat is. Most ezt a 80 kg ot tartom kb 4 honapja, viszont vagy tiz kiloval kevesebbnek latszom, meg csak a hasamrol 10 cm ment le azota, kiloban viszont semmit sem mozdul a merleg. Most volt egy terdmütetem, egy honapig kieesett a futas. Hamar visszarazodtam, megint futok ket hete. Amikor ket hettel ezelött megmertem magam, az egy honapos futasmentesseg utan, akkor 81 kg ot mutatott a merleg, ma reggel pedig, 84 kg - ot mertem, pedig azalatt a ket het alatt is tartottam az etrendem ( nem is tudnam nem tartani, mar annyira megszoktam, hogy igy eszek ) es szemmel lathatoan fogytam a hasambol, vissza izmosodott a combom meg a vadlim szepen. Nem ertem kiloban miert nem fogyok. Letezik, hogy csak formasodni fogok, de fogyni mar nem? Bocsanat ha hosszu lett, es köszönöm elöre is a valaszokat!
Ezerszer leírtam én is, és sokan mások is: TEGYÉL MAGASAN A MÉRLEGRE. Baromság a kilót bámulni.
Az izom ugyanis térfogatilag kisebb (tehát a centi kevesebbet fog mutatni) viszont súlyra több, mint azonos térfogatnyi zsír. Vagyis ha izmosodsz, és az eltűnő zsír helyét egészséges izom veszi át, akkor a mérleg többet fog mutatni, holott egészségesebb vagy, jobb formában leszel.
és ha 79kg leszel, akkor boldog lennél?
az első jól írja, ne a mérlegre hagyatkozz. így is olyan sokat fogytál..gratulálok:)
Remélem, ez csak félreértés: "Az orvosom felhivta a figyelmemet arra, hogy heti 3x böven eleg, es azt is nagyon jo futo cipöbe, es alaposan le kell nyujtani elötte is, utana is."
TILOS nyújtani futás előtt. Be kell melegíteni, igen, de nyújtani (statikus nyújtás) nem szabad, mert növeli a sérülés kockázatát.
A jó futócipő mítosz megdölt, minél "jobb" a cipő, annál inkább hajlamosak vagyunk sarokra érkezni - ez pedig rongálja a térdet.
Heti 3 x 1 óra elég? Túl sok, ha épp most szervizelték a térded.
Érdekes mondat, csak rossz tanács van benne :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!