Összetett kérdés a narancsbőrről, a hasizomról, kérlek ajánlatok valamit!? (bőven lent)
"Az alsó hasfalamra (konkrétan ami a méh felett van), hogyan tudnék erősen izmosítani?"
Maradsz hanyadt fekvésben, és felfelé kinyújtod a lábaidat, vagy behajlítod úgy, hogy a lábszárad vízszintes legyen a talajjal, és megemeled a popód a földről, majd vissza engeded.
Miközben megemeled behuzod a hasad. Ezt lehet dublázni, vagy akár triplázni is... tehát kétszer emeled meg a feneked egymás után anélkül, hogy teljesen letennéd a földre.
Vagy a lábemelés is jó rá.
És bármilyen gyakorlat, ahol hátonfekvésben a lábaidat felhúzod, vagy megemeled, cserélgeted, keresztezed stb.
Ja és még valami, csak mert úgy szólt a kérdésed, hogy "erősen izmositani"...:)
Azt ne reméld, hogy ettől majd izmos leszel:)
Elöször is azért mert a hasadon található háj réteg(mindenkinek van, még annak is aki nem kövér) eltakarja.
Ahhoz korósan soványnak kell lenned, hogy látszódjon...
Tehát akár csinálhadnád egész nap, akkor sem látszódna az eredmény:)
Mindenkébb fogynod kell valamennyit, ha azt szeretnéd, hogy jobban nézzen ki:)
én a narancsbőrre ezt csinálom:
vettem narancsbőr masszírozót, ezt egy kézi "korong", amin kis "tüskék" vannak, gumiból. Ezzel a kádban elkezdem körkörösen masszírozni a combom, fenekem, néha a vádlimtól kezdem... (vizesen, vagy pl Dove feszesítő tusfürdővel), mindenképpen lentről felfelé kell haladni, (mensi alatt nem ajánlott, mert vérbőséget okoz). Szóval körkörösen, nekem eléggé ki szokott pirosodni ilyenkor a bőröm. Ha végeztem hideg vízzel(amit el tudok viselni) öblítem le a lábam. Lehet fokozatosan is állítani a víz hőmérsékletén.
A narancsbőrről azt kell tudni, hogy zsírmirigyek rakódnak le a bőr alatt, és a női kötőszövet itt lazább, mint a férfiaknak, ezért nincs nekik...Ezeket a zsírgolyókat masszírozzuk szét a tüskés masszírozóval. A masszírozástól felpezsdül a véred, fokozott lesz a vérkeringés ami segít a méreganyagok, jelen esetben a zsír kiürülését a szervezetből. A hideg víz feszesíti a bőrt. Ugyanis amikor eltűnik a zsír, a bőröd ilyenkor lesz "csíkos", striás. Mindneképpen javasolom a feszesítő testápolót, mert a bőr így megtartja rugalmasságát. Nekem bevált!!Minden tavasszal elkezdem, és nyárra tök jól érzem magam. Persze csíkjaim vannak, de az nem olyan feltűnő főlag ha lebarnulok, mint a narancsbőr:)
Sok sikert, bocs hogy kisregényt írtam!
(ja ilyen masszírozó korongot én Oriflame-eset vettem, de tuti van drogériában is)
Mi vagy te, valami nyomorék?
Mi akadályoz meg abban, hogy rendesen sportolj?
Az nem sport, hogy tévézés közbe a lábaidat rakosgatod!
Ilyen hozzáállással nem sok jót remélhetsz....
A többi narancsbőrös agyhalottnak:
a narancsbőr az nem kívül van, így kívülről el sem tudod tüntetni. A zsírszövetben tárolt méreganyagok okozzák és a nőkre jellemző vékonyabb bőr miatt válik láthatóvá.
Le kéne fogyni, hölgyeim! Akkor a narancsbőr is eltűnik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!