Kezdőoldal » Fogyókúrák » Fogyasztószerek » Összetett kérdés a narancsbőrr...

Összetett kérdés a narancsbőrről, a hasizomról, kérlek ajánlatok valamit!? (bőven lent)

Figyelt kérdés
Fogyókúrázom, úgymond. Nem eszem olyan kajákat, amik tele lennének cukorral, zsírral, vagy ha igen, akkor két hetente 1x, ami szerintem nem katasztrófa. Minden este tornázom. Hanyatt fekszem, és felemelem a lábaimat, és úgy billegetem:D nemtom, hogy magyarázzam el. Meg, az oldalamra fekszem, és úgy emelgetem a lábamat. Mostanában már a combomra is dolgozom mert észrevettem, hogy egyre narancsbőrösebb vagyok. Arra milyen gyakorlatot tudnátok ajánlani?(Tudom, napi 3 liter víz, futás.- De én nem fogok futni, mert egyszerűen : utálom, nem is bírom.) Az alsó hasfalamra (konkrétan ami a méh felett van), hogyan tudnék erősen izmosítani?Mert bármit csinálok, az az izomréteg alig feszül meg.
2010. máj. 18. 01:19
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

"Le kéne fogyni, hölgyeim! Akkor a narancsbőr is eltűnik."

Sajnos nekem is van egy kicsi:(((

Pedig tényleg nem vagyok kövér...és nem rezeg a háj combomon, mégis van rajtam egy kicsi.

Szerintem az étkezésen, és azon is múlik, hogy mennyit iszol.

A fogyás, önmagában édes kevés.

2010. máj. 18. 20:10
 12/15 A kérdező kommentje:
a kedves agyhalottnak üzenném, hogy egy ultravékony nőn is van narancsbőr. kapj az agyadhoz, aztán legyen ekkora a pofád:) sportolni meg nem nemtudok, hanem nem bírom a futást. neked a sport egyenlő a futással? komoly problémák lehetnek veled.
2010. máj. 18. 21:53
 13/15 A kérdező kommentje:
köszönöm az eddigi válaszokat, természetesen egy kivételével. megjegyezném hogy nem 10 perceket szoktam tornázni, hanem 1órát, másfél órát egy nap, emellett zöld teát iszom, ami segíti a zsírok lebontását. és tegnap óta rubint rékára tornázom. szóval, nem kérek az olyasmiből , hogy le kéne fogyni, és társaik, mert valószínű, hogy azért tornázom és diétázom, hogy vékonyabb és karcsúbb legyek. sajnálom, hogy ezt a következtetést levonni valakinek megterhelést jelent. érezze az együttérzésemet!
2010. máj. 18. 22:06
 14/15 anonim ***** válasza:

"A kérdező kommentje:

a kedves agyhalottnak üzenném, hogy egy ultravékony nőn is van narancsbőr"

Ezen nagyon jót mosolyogtam....

A komment többi részéből számomra világossá vállt, hogy egy IQ -bajnokkal állok szembe, aki még saját magának is hazudik.

Nos én edzőként sok hölggyel foglalkozok, 16-43 éves korig (sportolók és fogyni vágyók vegyesen) Hidd el, hogy akin nincs felesleges testzsír, azon nincs narancsbőr.

Ne is haragudj.....fitness versenyzőket készítek fel, hát jól is néznénk ki, ha 1 gramm narancsbőr is lenne rajtuk. Van aki szülés után tért vissza versenyezni, hát azt sem tudja hogy néz ki a narancsbőr, vagy csak fényképen látott olyat.

Nyugi, ismerem a fajtádat......Te csak áltatod magad, nem is fogsz kinézni sohasem esztétikusan.

2010. máj. 19. 23:53
 15/15 A kérdező kommentje:

ismered a fajtámat? ennyire ne légy önelégült, és lenéző, kérlek.:)

azt sem tudod, hogy hogy nézek ki... tehát szerintem olyasmiket ne mondj, hogy sosem nézek majd ki jól. honnan tudod, hogy már most nem nézek ki jól? persze ilyeneket nem mondunk, mert az ember naivabb annál. akkor felteszem a kérdést: hogy van narancsbőr a barátnőmön, aki 175 centi és 52 kg? meg akkor akik írják, hogy mennyire vékonyak, mégis van narancsbőrük, hazudnak? mi okuk lenne a hazugságra? csak odaképzelik? te olyan nőkkel foglalkozol, akik edzenek, izmosak, és nem átlagosak. persze, hogy nincs rajtuk narancsbőr.

de te, idióta... te voltál aki elkezdted ezt a vitát, holott senki sem egy olyan lenéző ember véleményét kérte, mint te. az IQ-m pedig szerintem nem tartozik senkire.:) na meg, bárkinek mondhatja magát az ember, így neten... edző

2010. máj. 20. 23:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!