Súlytartós edzés?
a kérdés elméleti, de érdekel: ha valaki hosszú diéta (egészséges táplálkozás) után súlytartásnál mértékkel eszik egyébként tilos ételeket, de mondjuk napi szinten valamennyit (csoki, pizza, stb.), és mellette folytatja a súlyzós edzést (heti 3), akkor semmi hatása nem lesz, nem fog épülni az izom egyáltalán?
én nemsoká érek el a súlytartáshoz, és sajnos úgy érzem, nem bírom egy életen át megvonni magamtól ezeket a dolgokat, ezért agyalok valami jó megoldáson, ezért érdekel.
20L
Lehet, hogy én vagyok a hülye, de ez nekem teljesen világos.
Mennyi ideje diétázol és miből áll ez pontosan?
Előtte hogyan táplálkoztál?
Most heti 3-szor súlyzós edzést csinálsz?
Mit szeretnél, csak egyszerűen nem visszahízni?
a diétám tipikus egészséges táplálkozás: zabkása, csirkemell, sovány túró, barnarizs, zöldségek, cukor-liszt stb. kizárva. 5 hónap alatt fogytam így 12kgt, heti 3 súlyzós edzést végzek és még mellé 1-2x futok is.
lassan elérek a súlytartáshoz, és természetesen nem szeretnék visszahízni, de ismerem magam, és tudom, hogy nem fog menni egész életen át, hogy ugyanezt a néhány ételt egyem... betartom pontról pontra, nem eszem félre, de sokszor olyan szenvedéssel jár, hogy néha felmerül bennem, hogy megéri-e egyáltalán. szóval nem szeretnék visszahízni, de ha már dolgozom a súlyzós edzésekkel, akkor kíváncsi vagyok, hogy az izomépülésem teljesen leállna-e, ha engedékenyebb lennék a kajálással szemben... (persze a fehérjebevitelt tartanám, csak mellé ennék olyat is, amit épp megkívánok).
Én 30 kg-ot fogytam és 2 éve tartom.
Heti 2-3 edzésem van, maximum 4. Több nem fér bele az életembe.
Az egyik edzésem mindig súlyzós, a másik mindig intervallum, felváltva.
Mindent eszek, amit megkívánok, csak mértékkel, sőt ünnepekkor, nyaraláskor mértéket sem tartok.
Egy-egy ilyen alkalom után pár napig kevesebb szénhidrátot eszem és kész.
Amíg fogyóztam, addig szigorúan betartottam a grammpontos étrendet és a heti 6 edzést (3 súlyzós, 3 intervallum).
Ma már erre nincs szükségem, igaz a mondás, hogy ha nem koplalással fogytál le, akkor könnyebb a súlyt megtartani, mint leadni.
Most súlyt akarsz tartani vagy izmot növelni?
Nem mindegy!
Izomnöveléshez tömegnövelő étrend kell:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!