Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Bejött már valaha a halogatás?...

Bejött már valaha a halogatás? Úgy értem, hogy x napon majd el fogom kezdeni az életmód váltást, a fogyókúrát, és a tornát?

Figyelt kérdés
Mert én mindig ezt csinálom! :( Aztán persze vmi közbe jön, és későbbre teszem a kiszemelt dátumot!

2012. aug. 22. 17:42
 1/2 anonim ***** válasza:
Függetlenül attól, hogy milyen területről beszélünk (munka, hobbi, párkapcsolat vagy éppen fogyókúra, akármi...) a halogatás akkor jön be, ha kiderül, hogy nem is lett volna értelme megcsinálni azt, amire nehezen szántuk rá magunkat. Abban az esetben, ha olyasmiről van szó, amit tényleg MEG KELL CSINÁLNI, bármi okból, a halogatás mindig káros.
2012. aug. 22. 18:07
 2/2 anonim ***** válasza:
én nem feltétlen értek egyet azzal, hogy AZONNAL el kell kezdeni... fel kell rá készülni lelkiekben, különben szinte biztos a bukás. ha még nem gyűjtöttél kellő energiát, motivációt, akkor még ne kezdd el. kell egy kattanás, egy végső löket, amikor bepörögsz és felbuzog benned a tenni akarás és megérik az elszántság.... a gond ott van, ha ez nem érkezik el.
2012. aug. 22. 21:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!