Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » S. O. S! Ma "csalònapot"...

S. O. S! Ma "csalònapot" tartottam! Ez több volt, mint 3000 kcal? (bőv. Lent)

Figyelt kérdés

20 dkg rozskenyér

10 dkg trapista sajt

35-40 dkg fagyi(nem csokis),vagyis 7 gombòc

10 dkg tiramisu

1 tál fokhagymakrémleves pirìtott zsemlekockákkal

1 csurig tál tökfőzelék,kb 4 evőkanàl pörköltlével,4 dkg hùssal

1500 kcal-t használ alapbòl a szervezetem,és akkor még lebiciklizek 1500 kcal-t.Ìgy nem rak el felesleget a szervezetem a mai napbòl,ugye?

A normàlis válaszokat köszönöm!

2012. aug. 24. 00:08
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
Meg ezek a szobabicók csak azt jelzik, hogy egy átlag ember ennyi kcal- t éget el az alatt az idő alatt, de az nem azt jelenti, hogy te is pont annyit égetsz el.
2012. aug. 24. 12:12
 12/18 anonim ***** válasza:
az hülyeség amit a szoba bicikli kiír, ha kint az utcán letudsz legalább egy órát tekerni 30km/h tempóval meglátod van egy kis különbség
2012. aug. 24. 13:55
 13/18 A kérdező kommentje:

Köszi a többi vàlaszt is.:-D

Nem vagyok olyan megszállott,mint gondolnátok.Tegnap mégsem rohantam biciklizni,majd ma bepótolom.

Hát,nem tom,de nekem 10 perc alatt megvan 100 kcal.Szerintem viszonylag jól jelzi,mert annak idején,kb 7 éve anyukám(nyugodjon békében szegény) vette kb 50! ezerért a családnak.Kb 1 éve kezdtem hasznàlni,de nincs semmi baja.

Az egyik válaszolònak üzenem,hogy azért IS tartottam egy ilyen napo ,mert itt gyk-n azt írták,hogy ha sokáig fogyòkùràzik vki,akkorbbeelassulc

2012. aug. 24. 15:38
 14/18 A kérdező kommentje:
* belassul az anyagcsere,ezért néha kell úgymond egy "normális" nap.
2012. aug. 24. 15:39
 15/18 anonim ***** válasza:
Az a baj, hogy attól is függ mennyi Kcal- t égetsz el a tekeréssel, hogy mennyi kg vagy és azt sajnos a szobabicó nem méri. Addig oké, hogy az ellenállással és az óránként megtett km- el tud kalkulálni, de sajnos ez önmagában nem elég. Ahogy itt nézegettem a saját testsúly különbözősége elég nagy eltéréseket produkál. pl. az egyik honlap szerint egy 55 kg-os ember majdnem csak fele annyi kcal- t éget el 10 percenként tekeréssel, mint egy 110 kilós, ami azért nem mindegy.
2012. aug. 24. 18:40
 16/18 A kérdező kommentje:

Èrtem,köszi.:-)

Am sajnos 71 kg vagyok,nem 55,de tudom,hogy csak példa volt.

2012. aug. 25. 19:07
 17/18 Szoondiii ***** válasza:
az edzéssel elégetett energiát, illetve a táplálkozással bevittet az emésztés hatásfokának, a táplálékok hormonhatásának pontos ismerete nélkül nem tudjuk értelmezni. akkor miről beszéünk?
2012. aug. 27. 09:14
 18/18 anonim ***** válasza:
Ha a biciklin be kellett állítani mindenféle adatokat (súly, életkor, magasság stb.) és méri a pulzusod, akkor azért értelmezhető értéket fogsz kapni.
2012. dec. 15. 22:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!