S. O. S! Ma "csalònapot" tartottam! Ez több volt, mint 3000 kcal? (bőv. Lent)
20 dkg rozskenyér
10 dkg trapista sajt
35-40 dkg fagyi(nem csokis),vagyis 7 gombòc
10 dkg tiramisu
1 tál fokhagymakrémleves pirìtott zsemlekockákkal
1 csurig tál tökfőzelék,kb 4 evőkanàl pörköltlével,4 dkg hùssal
1500 kcal-t használ alapbòl a szervezetem,és akkor még lebiciklizek 1500 kcal-t.Ìgy nem rak el felesleget a szervezetem a mai napbòl,ugye?
A normàlis válaszokat köszönöm!
Hogyan biciklizel le 1500 kcal-t?
Csak kíváncsi vagyok, nem lehetetlen, de nem lehet könnyű...
Köszi a többi vàlaszt is:-)
Hàt,többször is megvolt màr 1000 szobabiciklin,azt ùgy csinàltam,hogy 1,5 òra,28-30 km/h,4-es fokozat.Az 1500-at meg ugyanìgy,csak több idő.;-)
Egyébként 20 perc mùlva àllok neki bicòzni a klìma mellett.xD
Egy nap nem a világvége. Ettől biztos nem fogsz elhízni.
Mondjuk én sem értem az olyan embereket, akik mindenáron fogyózni akarnak, mégis összeesznek mindent egy nap, utána meg jön a bűntudat. (most nem bántásból írom). Akkor legyen vki határozott ha fogyni akar, és tartsa be.
Mert először még csak ezt a kérdést teszi fel az illető, utána már jön az h "jaj ma megettem egy kocka csokit, el fogok hízni?". Ha egyfolytában ezeken rágódik, akkor idővel jön a kaja utáni ujjledugás és rókázás.
Én megmondom őszintén, sosem tudtam betartani egy fogyókúrát sem, pedig lett volna mit leadni. Elkezdtem kickboxra járni, nem harcművészet céljából, hanem inkább csak a mozgás. Azóta leadtam 6 kilót, lapos a hasam, újra jók rám a ruháim. Mellette ugyanúgy eszem kolbászt, hurkát, szalonnát, krémes sütiket, lángost stb. A lényeg a rendszeres mozgás, és h ne addig együnk amíg érezzük h szétreped a gyomrunk. Sztem ennyi:)
hibaaaa
ha 1500 kcal-t eszel, és ennyit lebiciklizel akkor csukd be a harry pottert, és keseredj el.
ugyanis nem ismerjük az emésztésedet, az anyagcserédet (nem tudunk róla eleget, senki sem) így a bevitt 1500 vagy 3000kcal, illetve az edzéssel elégetett kalória értelmetlenek.
az ételek vércukor és inzulin szint emelő képességének van értelme, a szénhidrátok, tejfélék (talán a sajt legkevésbé) segítenek a zsírosodásban.
de egy nap alatt nem történik semmi.
Szerintem nem ettől az egy naptól, fogsz elhízni. Nincs gond, ha egyébként betartod!
De 1500 kcal- t szerintem nem olyan könnyű letekerni, nekem 1 h alatt 350kcal-t sikerül, pedig rendszeresen, már évek óta heti 3* 1-2 órát tekerek. Így az kb. 4 óra tekerés lenne, nem lehetetlen, csak hát érted...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!