Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Ez jó étrend? Nem vezet hízáshoz?

Ez jó étrend? Nem vezet hízáshoz?

Figyelt kérdés

Reggeli 6.30: egy natúr joghurt (150g) + 2 körte

Ebéd: 11.30: mézes mustáros csirkemell barna rizzsel

Vacsora 17.30: egy nagy kanál (kb 40g) sovány tehéntúró

Így jó szerintetek?

Meg később (ha elkezdődik a suli) később fogok ebédelni (4 óra fele) így a vacsora el fog maradni. Tudom így tartani a súlyomat hosszútávon?

2012. aug. 23. 17:40
 1/7 anonim válasza:
nem halsz emellett éhen?
2012. aug. 23. 17:54
 2/7 A kérdező kommentje:

Nem mondod, hogy kevés? Iszonyú tele vagyok, a vacsora már nem kellett volna, visszaállok a vacsora-mentes étrendre.

Egyébként főleg tk kenyeret reggelizek margarinnal meg felvágottal, amikor nem ilyen gyümi-félét. Ezzel nem fogok hízni? Muszáj az a vacsora?

2012. aug. 23. 17:56
 3/7 anonim ***** válasza:

Semmi se muszáj, ha nem vagy éhes akkor ne egyél, különben jó. Csak akkor egyél ha éhes vagy és akkor is egészséges dolgokat, zöldséget főleg, valamint gyümölcsöt és gabonát és akkor se degeszre, hanem ha úgy érzed elég, akkor ne edd meg a maradékot, hanem hagyd abba:)

Amúgy, igen jó ez.

2012. aug. 23. 18:33
 4/7 anonim ***** válasza:
szerintem sem sok. vacsira betolhatnál egy egész dobozzal is szerintem. Ja és suliban egyél majd tízórait is mert a reggeli és az ebéd között nagyon sok idő fog eltelni. És vacsorázz is nyugodtan, akár 6 UTÁN is. További szép estét
2012. aug. 23. 18:41
 5/7 A kérdező kommentje:

Köszönöm! Viszont nem elég minden reggel gyümölcs, főleg teljes kiőrlésű rozskenyeret eszem, 2 szeletet 25% zsírtartalmú margarinnal és pulykasonkával. Azzal is tartható?

Meg ebédre szokott néha burgonyapüré, vagy petrezselymes burgonya lenni. Azokkal is tartom a súlyom heti 3 futás mellett?

2012. aug. 23. 18:43
 6/7 anonim ***** válasza:
margarin helyett inkább szerintem vajat használj (egészségesebb). A tk kenyér jó még a pulykasonka is elmegy persze több kilokalória van benne mint a joghurtban de belefér
2012. aug. 23. 19:06
 7/7 anonim ***** válasza:
ha meg futsz akkor duplán rendben van:)
2012. aug. 23. 19:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!