Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Egy ember hany napig kepes...

Egy ember hany napig kepes eletbe maradni ha semmilyen taplalekot nem vesz magahoz csak vizen es kaven el?

Figyelt kérdés
2009. júl. 24. 15:48
 1/10 anonim ***** válasza:
29%

kávé tuti kikészít pár nap után.

csak vizzel kb 40 napig. lásd Jézust.

de plussz káve 4 napig.

2009. júl. 24. 15:54
 2/10 anonim ***** válasza:

ha csak viz van akkor kb 3 nap-ig csak éhes leszel, aztán viszont legyengülsz és korház, infuzio...

ha kávé is megy akkor meg annyi se.. a koffein miatt a szerrvezeted gyorsabban dolgoza fel a táplálékot, és hamarabb leszel éhes is..

2009. júl. 24. 16:03
 3/10 anonim ***** válasza:

1honapig biztosan ki lehet birnii.

vannak lebojt kurak, igaz azok nem ilyen hosszuak, egyik ismerosom nem tudom milyen vallas szerint mindenevbe 68 napig nem eszik semmilyen fele taplalekot a vizen es a energia italon kivul semmit nem vesz magahoz... nekem nem menne szaaz szazalek : D

2009. júl. 24. 16:04
 4/10 anonim ***** válasza:
43%

Jézust? A nagy fitness guru. Jézus-update VÍZ. KEKEKEKEKEKE.

Aki nem vesz táplálékot magához ennyi ideig önszántából az retardált agyilag, de ha egy kis szerencséje van az emberiségnek, akkor összeesik a villamos alatt és nem rontja tovább a génállományunkat.

24 óra nemevés után a tested glikogén-készlete minden valószínűség szerint elfogy. Ezután főként a lipolízis és a proteolízis fog eltartani. Elkezdenek lebomlani az izmaid, a zsírszöveteid, és eközben irdatlan éhséget fogsz érezni. A szerveid szép lassan kezdik felmondani majd a szolgálatot, szép lassan kezdenek el lebomlani, miközben óriási kínokat élsz át. Ha valami betegség meg nem támadja a legyengült immunrendszeredet, akkor 5-7 napig életben maradhatsz. Húgyozni menni egyedül nem fogsz tudni elmenni egy idő után mondjuk.

Persze ha dagadt állat vagy, akkor a lipolízisból több energiát tudsz felszabadítani, de más tápanyagokat nem kapsz meg a zsírból, a metabolikus pályák meg nem képesek ellátni minden szükségessel, de pár napot még kihúzhatod pluszba egy rakat zsírral.

Na de megmondom, hogy hogy kell fogyni:

[link]

2009. júl. 24. 16:21
 5/10 anonim ***** válasza:

16:21 < Gratulálok az együttérzésedhez a túlsúllyal szenvedőkkel kapcsolatban ("Persze ha dagadt állat vagy")

5-7 nap? Hülye állat vagy érettségi nélkül? Egy egészséges ember akár 3 hétig is kibírja. Vannak olyanok akik pont ezzel kísérleteznek, ill rekordokat próbálnak felállítani hallottám már, hogy 50 napig is bírták akár.

2009. júl. 24. 17:37
 6/10 anonim ***** válasza:

Az uccsó előtti egy retardált barom... :)))) Mindegy... Olvasta Báni oldalán, gondolta, ha átveszi az Ő stílusát, akkor okos lesz és szép. :) Nem lett az :D

Alapból még a mai napig vannak kórházak ahol nulloztatják az embert. Ez 30-nál kezdődik. Tehát 30 napig 0 kalória! Pontosan arról van szó, hogy nemhogy összeomlasz, hanem elindulnak olyan kémiai reakciók a szervezetben, melyek irgalmatlan energiákat szabadítanak föl. Ezért is kapnak rá au anorexiások ( persze ők nem csak emiatt) a nemevésre, mert ez állítólag ütősen drog hatás.

Másrészt pedig ugye ott voltak a különböző haláltáborok... Most nem akarok ízetlen lenni, de ha 5-6 nap után földobták volna a pacskert akkor ugye...

Szóval nem tudom. Ha orvosilag 30 nap is megengedett, akkor ez a 30 nap, még tuti nem az az idő mikor féltened kéne az életed. Szóval (attól függően hogy mennyi tarcsi van rajtad), akár hónapokat is ki lehet bírni, ha mellette napi szinten mondjuk megiszol 6 lityi vizet, vagy édesítős teát.

A test korlátai sokkal-sokkal kijjebb van, mint amit gyerekkorodtól belédsúlykolnak. Persze ez ettől még nem egészséges, tehát nem ajánlom!

2009. júl. 24. 18:14
 7/10 anonim ***** válasza:
Ha közben nem fekszel egésznap ágyban, legkésőbb egy hét után elájulsz, ha szerencséd van felébredsz és nem folytatod tovább ezt a hülyeséget. Egyébként 3 hétnél tovább semilyen körülmények között nem lehet birni, aki mást mond (pl. hogy 68 vagy mennyi napig bötölt.) az hazudik. 3 hét után teljesen legyengülve és csontsoványan vinnének kórházba, ott gyomorszonda meg mindenegyéb.. Ha meg nem talál meg senki, otthon meghalsz..
2009. júl. 24. 22:09
 8/10 anonim válasza:
Szia!Én a harmadik napon elájultam és folytattam tovább négy kockacukor segített!
2009. júl. 25. 00:16
 9/10 anonim ***** válasza:
67%

Elképzelésem sincs mi vagy ki az a Bani.

Egyrészt. A dagadt állat az, aki koplalással akar fogyni. Márészt meg

""Gratulálok az együttérzésedhez a túlsúllyal szenvedőkkel kapcsolatban""

Túlsúllyal micsinálók? Lustulók? Ostobulók? Beletörődők?

Az emberek 95%-a NEM szenved a túlsúllyal, hanem a saját fejére hozta, aztán a saját hibájából nem tesz ellene semmit. Tudom, hogy most elkezdődik a vad röfögés, hogy az összes kövér ember genetikailag sérült mutáns, és azért élnek kövér emberek a bolygón, de nem, az csak egy felháborodott, mondvacsinált, kétségbeesett védekezés. A túlsúlyos emberek töredékének van csak valóban valamilyen autentikus betegsége, ami az elhízását indokolja, a maradék legfeljebb csak szellemi betegségben szenved.

Utáljatok érte, de ez az igazság.

"Alapból még a mai napig vannak kórházak ahol nulloztatják az embert. Ez 30-nál kezdődik."

Valóban? Akkor kérlek add meg a kórházak nevét, hogy feljelenthessem őket orvosi malpractice ellen. De szerintem csak valamelyik mesekönyvben olvastad, mondjuk a nők lapjában.

Egyébként meg biztos vagyok benne, hogy nincs olyan kórház, ami ezt csinálná, ugyanis a fogyókúra előírása orvosi műhibának számít. A 21. században élünk, édesem, nem vagyunk barbárok, sokat fejlődött azóta az orvostudomány, hogy mamutszaros szakócával kellett agyat műtenünk.

Az orvos csak akkor fogja előírni neked a koplalást, ha krónikusan elhízott vagy és valamilyen kirívó, életveszélyes egészségügyi okból azonnal le kell fogynod sokat. Akkor sem vizen fogsz élni, hanem egy szegény diétán. Ezt a kórház területén belül alkalmazzák és csak kirívó esetekben, lévén, hogy a koplalás iszonyú pusztítást végez a testben.

Ha egész nap fekszel és alszol, vannak zsírtartalékaid akkor pár hétig valóban kibírhatod élve, ha szerencsés a metabolizmusod. Az igazán kövér emberek meg hetekig.

Az már más kérdés, hogy az éhezés okozta egyes testi károkból soha nem fogsz regenerálódni.

Egy átlagember, átlag mindennapi rutinnal, vizen és kávén megpatkol egy hét alatt.

2009. júl. 25. 01:18
 10/10 anonim ***** válasza:
42%

Nem olvastalak végig, mert sem időm, sem kedvem ehhez a hülyeséghez... Buta vagy és tájékozatlan, és itt osztod az észt, olyanoknak akik saját családjukban tapasztalták...

"Valóban? Akkor kérlek add meg a kórházak nevét, hogy feljelenthessem őket orvosi malpractice ellen. De szerintem csak valamelyik mesekönyvben olvastad, mondjuk a nők lapjában."

Nem, nem nők lapja... Undorodom ettől az attitűdtől! Nekem a nagypapámmal csináltatták végig 2x! Egyszer a honvéd kórházban, egyszer pedig a szent imrében. Igen! Nullkalóriát, és igen, 30 napig!!! Mehetsz följelenteni őket Drága. Majd légyszi írd már le, hogy mennyire röhögtek ki :)

Elég gáz lenne ha az emberi szervezet nem bírna ki ennél akár többet is.. (hozzátéve hogy ez közel sem egészséges, de a kérdés nem ez volt)

2009. júl. 25. 16:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!