Hogyan akadályozhatnám meg, hogy ne jöjjenek rám falási rohamok? Hogyan tudnám betartani a diétát? Nekem ez nem megy.
Ha nem megy a diéta akkor menj ki a szabadba és fuss, tornázz, zumbázz, pilatesezz akármi.
Egyébként meg olyanokat egyél amiknél nem baj ha falsz, gyümölcsök, zöldségek, sovány húsok
Lehet ha hülyeségnek tűnik, emiatt nem pontozzatok lexD
Nekem egy önhipnózis segített ebben, amit az internetről töltöttem le:D Direkt olyanokról győz meg, hogy nem kívánom az ételt:) Hatásosnak bizonyult.
igyál meg vagy 2-3 pohár vizet nekem ez segít mindig elkap tőle hányinger utána kajára se tudok gondolni egy másik nézegess ilyen képeket szerintem elmegy az evéstől a kedved:
vagy tényleg ha már nembírod akkor valami zöldséget egyél paprikát, paradicsomot semmi extrára nem kell gondolni és szerintem ha megeszel pár kocka csokit mert édességet kívánsz stb.. se lesz semmi bajod csak ne túl gyakran és lehetőleg mozgás előtt most nem jut eszembe több de tudom, hogy milyen nehéz :)
Ha megadod a szervezetednek a szükséges mennyiségű, minőségű és arányú mikro- és makrotápanyagokat, akkor nem lesznek falási rohamaid.
(Maximum akkor, ha lelki okai vannak.)
Milyen diétát követsz?
Először is, ne mondogasd magadnak, hogy ez neked nem megy! Ha te nem hiszel benne, akkor mégis ki fog?!
Ha egész nap ehetnéked van, akkor válassz alacsony kalóriatartalmú ételeket aznapra, azokból akár degeszre is eheted magad. Pl. 100 g görögdinnye csak 29 kcal! 100 g uborka 11 kcal! Ilyeneket.
És ne aggódj, gondolom még az elején vagy, az elején mindenki átesik ezen a nyüglődésen, 1-2 hét múlva, ha hozzászokik a szervezeted a változáshoz, minden könnyebb lesz!
Sok sikert neked! És csak pozitívan!
Egyébként ezzel kapcsolatban kb. egy hónapja volt a rádióban egy műsor.
Állítólag az agy u.n. "hamis üzenetet" küld a gyomornak, hogy éhes vagyok, és nagyon sok ember ennek hatására kezd el többet enni, mint amire a szervezetnek valójában szükséges van. Azt mondták benne, hogy figyeljünk oda, és szűrjük ki, hogy melyik üzenet a valós, és melyik az ál, és annak megfelelően táplálkozzunk.
nincs diéta.. azt a dietetikusok találták ki, és többnyire nem hasznos. mint a nyugati orvosi megközelítés általában..
ha a vércukorszinted állandó lenne, eleget ennél lem lennének falásrohamok.
hús, zsír, zöldség, gyümölcs, olajos magvak fogyasztása nem okoz nagy inzulinszint emelkedést, egyenletes marad a vércukor szint. gabonák, szénhidrátok, tejfélék fogyasztása az ellenkezőt váltja ki: magas inzulin szintet (zsírosodás) leeső vércukor szintet -> éhségrohamot.
ennyire szuper a 'diéta' amit nem tudsz tartani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!