Mit csináljak? Miért kell mindig zabálnom? Hogyan tudnám betartani hogy napi 5X keveset egyek?
Le akarok fogyni! Már le is fogytam sportal meg azzal, hogy nem eszek cukros dolgokat meg lisztes dolgokat is probálom elkerülni és sikerül is. DE EZ NEM ELÉG!!!!Megálltam a fogyásban
Nagyon sokat eszek olyan dolgokból ami nem annyira hizlal. Sokszor annyit h teljesen elnehezülök és rossz közérzetem lesz. Egyszerűen nem tudom betartani az 5X keveset eszem ;(
MÁR EGÉSZSÉGILEG NEM BÍROM H SOKSZOR ÚGY ÉRZEM SZÉTSZAKAD A GYOMROM sEGÍTSETEK!!!
kép?
adatok?
sporttevékenység mi és mennyi?
mit és mennyit eszel?
próbálj meg még kevesebbet enni.én pl. naponta kétszer eszem.nekem ezt úgy siekrült elérnem,hogy találtam magamnak elfoglaltságot és hogyha nem unatkozom akkor tényleg csak akkor eszem ha már muszáj.és akkor is igyekszem keveset.és ha emellett még sportolsz is valamit menni fog az:)
jó nem azt mondom hogy most te is kétszer egyél naponta,hanem hogy ha találsz vmi olyan elfoglaltságot ami elvonja a figyelmedet az evésről sokkal könnyebben fog menni hogy kevesebbet egyél:)
163cm 63kg (reggel) Nekem nem a méret a lényeg hanem az, h ne legyen nagy hasam és beleférjek a rohadt 38 gatyámba :( Amit összetudok gombolni úgy h utána 3 percen belül megszűnik a vérkeringésem.
Heti 3-4 futok 45 percet
Na akkor tégy meg nekem egy szívességet:
állj rá egy normális diétára, főzz magadnak kaját, mérd is le nyersen, és számold a kalóriát, fehérjét és zsírt.
És ne fuss, mert nem ér annyit mintha aerob edzenél, inkább reggel éhgyomorra szépen lassan tempós séta 1 óra heti 7x nyugdotan, (több nem hoz előbb eredményt!)
Ha ettől nem fogsz ledobni 5kg ot még akkor semmitől!
előző:
már bocs, de én futással fogytam le, és eszembe sem jutna reggel éhgyomorra 1 órát sétálni. kinek van arra ideje? mellesleg, a futás tökéletes aerob mozgás...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!