Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Hogy akadályozhatnám meg,...

Hogy akadályozhatnám meg, hogy a mellem ne lógjon még jobban a fogyókúra miatt?

Figyelt kérdés

Nagyon szerencsétlen testalkatom van. Köldöktől fölfele úgy nézek ki, mintha nagyon vékony lennék,s köldök alatt térdig pedig duci. A mellem is kicsit lóg, pedig csak 22 éves vagyok. (de szerintem ez genetika)

Már elkezdtem fogyózni (kb 5 kilót szeretnék leadni), de attól félek, hogy az a mellemből fog lemenni elsőnek.

2012. jún. 10. 21:14
 1/3 anonim ***** válasza:

Sajnos az ellen nem tudsz semmit tenni, hogy a melledről ne foyj,ha épp olyan az alkatod.Nagyon sokan híznak pl mellre de úgy, hogy úgy tűnik,mintha nem is hízás lenne!És sajnos sokan fogynak onnan először....Adottság kérdése.Én azt mondom, hogy sportolj,erősíts,kicsit cicire is csinálj gyakorlatokat:)

Persze könnyű mondani...

2012. jún. 10. 22:50
 2/3 anonim válasza:
szilikonoztass ;)
2012. jún. 10. 23:11
 3/3 anonim válasza:
vágasd le te:D
2012. jún. 12. 20:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!