Ha éjszakáztok (tanulás) mit esztek ha megéheztek, de nem akartok elhízni?
Almával én is így vagyok!
Hát én nem szoktam éjszakába nyúlóan tanulni, DE záróvizsga napján éjjel valami édesre fájt a fogam és bevágtam vagy 5 szelet étcsokival bevont marcipánt (gyomorideg miatt úgysem ettem sokat előtte) :D (Csak menjek át, minden más mindegy alapon.) Aztán reggel levizsgáztam, hazajöttem (jegyzetek szétdobálva mindenhol, marcipános papír mindenhol, sötétítő még mindig behúzva, ágy beágyazatlanul), főztem egy kávét, befeküdtem az ágyba, bekapcsoltam a tévét és megettem még két szelet marcipánt XD
Utána ugyanúgy ettem mint előtte, szóval ettől nem híztam meg :P
tesco-s előre kipattogatott popcornt vegyél 100g-ba van 54 kcal
180g-os csomag van. nagyon de nagyon eltelít. kevés kalóriás és szerintem nagyon jó :O :D én minden nap megeszek egy zacsival :D
Én tanulás közben mindig vízipipázok, bár ez elég drága mulatság, de közben eszembe sem jut enni:D Most is, epres dohány, nyami.
Amúgy a teszkós popcorban tényleg csak 54 kcal van 100 grammonként?:O pedig egy otthon kipattogtatottban minimum 400.(mármint egy csomag):D dejó, venni fogok...hú dejó, ennek az infónak most nagyon örülök:D köszi!
a tescos popcorn infót én is köszönöm! :D
amúgy én is olyan vagyok mint te, stresszevő, unalomevő, és kifogásevő (főleg ha tanulni kéne) szerintem rágcsálj gyümölcsöket, vagy felvághatsz magadnak csíkokra zöldséget és azt mártogathatod körözöttbe, fűszeres joghurtba, paradicsommártásba, én ezt is szeretem. De az egy tévhit egyébként hogy éjszaka jobban hízlalnak a dolgok, a kalóriák nem tudjáák hogy éppen hány óra van :D tehát egyél amit nappal is ennél
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!