Mit egyek tanulas kozbe, ami nem hizlal annyira es nem is vagyok ehes? Ma ettem 3 szelet feherkenyeret. Nagyon rosszat tettem?
Vágj össze édesebb gyümiket, vagy ízesíts kis mézzel.
Én ilyenkor csokit nyomatok :D
Köszönöm a valaszokat!
Arra gondoltam, hogy mivel a spenotba csak 22 kcal van, hogy foznek egyet vizzel es fokhagymaval, maximum ennek hozza egy fott tojast. (vagy tojas nelkul?)
Hulyeseg szerintetek?
Lehet h nem fog tetszeni a javaslatom de szerintem az érettségi ideje alatt nyugodtan egyél csokit mert nagyon fontos ez neked és nem hiszem h örülni annak h azért rontottad el mert épp fogyóztál.
Egyébként almaszirmot, répát,almát, banánt. Brokkolit (negatív kcal-os) és spenótot akár párolva sajttal vagy nélküle.
Kérdés, hogy miért vagy ennyire éhes. Nem írtad, hogy milyen az étkezésed, de ne 1000-1200 kcal körül táncolj, és szénhidrátot is egyél rendesen, tanuláshoz az kell. (Nem feltétlenül csoki vagy szőlőcukor kilószám, hanem a szokásos teljes kiőrlésű dolgokra gondoltam.)
És most tényleg ne az legyen az elsődleges, hogy fogyj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!