Elvileg ha eszek egy fehér kiflit, kb. egyenértékű azzal, ha ennék egy szelet tk kenyeret?
Figyelt kérdés
Kalóriában értem. Nem hizlalóbb az 1 db kifli ugye? Nem ennék utána mást, ugyanúgy ennék, mint tk kenyérnél.2012. máj. 3. 18:36
1/5 anonim válasza:
az a baj, hogy a fehér kenyér úgy felcseszi a vércukrot az alacsony rostértéke miatt, hogy az hihetetlen:D tehát 1 óra múlva már éhes leszel, érted:S lehet, hogy finomabb is, meg kb 20-30 kalóriával kevesebb mint a tk kenyér, de nem éri meg:D a tk után nem leszel éhes...bár a legjobb az lenn, ha zabkását ennél, és az a legtökéletesebb reggeli a világon*.* és sokkal finomabb is mint a tk kenyér...úgy kb 30-50 grammot egyél(nyersen kímérve) vízzel felfőzve:D rakhatsz rá bármit...egy kanál kakaópor is belefér..de fahéj, gyümölcsök, méz, nincs határ:DDd
2/5 A kérdező kommentje:
Az a baj, nem szeretem a zabpelyhet. :S
De éhezni azt tudok, ha ezen múlik.
2012. máj. 3. 18:56
3/5 anonim válasza:
hát figyi lehet hogy rosszul etted:D
Fogj 30 gramm zabpelyhet, rakd bele egy kis forró tejbe, és főzd 5 percig, aztán rakj bele édesítőt és kakaóport, ugyanolyan mint a tejberizs*.*
4/5 A kérdező kommentje:
A tejberizst sem szeretem. :D
2012. máj. 3. 19:07
5/5 anonim válasza:
Én pedig szoktam néha fehér kenyeret és kiflit is enni, mert szeretem. Nem minden nap, de hetente egyszer biztos és én nem vagyok éhes utána, sem rövidesen utána, ugyanannyi idő múlva eszek, mintha tk kenyeret ennék. Így is fogyok, pedig semmit nem vonok meg magamtól, amit szeretek. Ma például reggelire mákos rétest ettem, egy kisebb darabot. Ez sem rendszeres nálam, a nap többi részében ugyanúgy étkeztem, mint máskor, tehát nem zabáltam fel a fél hűtőt. A lényeg, egyél, ha szereted egy sima kiflit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!