Milyen agyserkentőt egyek/igyak, hogy ne legyek dekoncentrált, és menjen is a tételtanulás zökkenőmentesen?
Záróvizsgák előtt állok és azt szeretném megkérdezni, hogy mivel próbáljam felpörgetni az agyam, ami a fogyókúrámba bele is fér naponta?
Étcsoki, Szőlőcukor? Ha ilyesmi, ezekből mennyiségileg mennyit vigyek be, hogy az hatásos is legyen, meg ne is hízzak? :)
+1 kérdés: 3 hónap alatt -9kg-tól sikerült megszabadulnom, ez az eredmény jónak számít? :)
Köszönöm előre is a válaszokat! 20/l. :)
Most is zabkását eszek... Ma írásbeli vizsga van. :)
Egyébként dettó olyan íze van, mint a tejbegrízdnek. :)
Úgy szoktam főzni, hogy egy kisebb pohár zabpehely, ugyanannyi 1,5%-os tej + ugyanannyi mennyiségű csapvíz, és főzöm vagy 5 percig, ha besűrűsödött pedig teszek bele fahéjat + édesítőt. :)
Nekem a testnevelő tanárnőm ajánlotta és be is vált tétel tanulásoknál a következő:
mikor úgy éreztem, hogy már nagyon nem fog az agyam, 10guggolás, 10fekvőtámasz és kb.: 1-2percig fejállás. Nagyon szuper volt és felfrissültem tőle, ja és ezek után 3dl víz elfogyasztása.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!