Mit tegyek ilyenkor? Nem ettem ma elég ch-t, ezért dekoncentrált vagyok.
Figyelt kérdés
... pedig még legalább 3-4 órát kéne tanulnom egy vizsgára. Most eszem meg a vacsimat, ami egy szép adag sonkás saláta, de szénhidrát ebben sincs. Mit tudok ilyenkor tenni? mit egyek, hogy ne legyek ennyire ingerlékeny, de ne is hízlaljon, amit eszek? (50g-ot ettem ma, egyébként 130-at szoktam)
174/69, még kb 10 kilót tervezek leadni
2011. jan. 25. 21:37
1/4 anonim válasza:
Szerintem ne ennyire drasztikusan csináld. Jobb lenne, ha inlább egy optimálisabb étrendre törekednél, amitől nem fogsz gyorsan fogyni, viszont a közérzeted is kirobbanó lesz. Életed végéig úgyse tudod ezt az önkínzást csinálni, kénytelen leszel életmódot változtatni.
2/4 A kérdező kommentje:
nem, a diétával nincs gond, eddig legalábbis nem volt... ma vmiért elszámoltam a szénhidrátbevitelt, így lehet az, hogy majdnem 100g-mal kevesebbet ettem, mint kellene. egyébként 4 hét alatt 4 kg-t fogytam, szóval sztem nem túl gyors.
2011. jan. 25. 23:01
3/4 anonim válasza:
Ha 100 kiló lennél, akkor nem lenne gyors valóban. Így viszont azért én sokallom a heti 1 kg-ot a 69-eddel. Még mindig azt mondom, ogy drasztikus, amit csinálsz. Legalább most az utolsó résznél gondold át és optimalizáld a dolgokat úgy, hogy életed végéig tudd ezt csiálni. Vagy visszajön, vagy legyengülsz teljesen, de ez így egészségileg nem lesz jó szerintem.
4/4 anonim válasza:
dobjál be vmi gyors+lassú felszívódású CH-t... Nutellás teljes kiőrlésű kenyér :D:D
felb@ssza a CH szinted, tudsz tanulni, de lassabban szívódik fel a ch visszamaradó része.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!