Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Hogyan tudnek lefogyni?

Krumplilany kérdése:

Hogyan tudnek lefogyni?

Figyelt kérdés
13 eves vagyok, kb 155-160 cm es 58 kg. nagyon szeretnek lefogyni, valaki tud valami jo dietat meg valami jo itthoni tornat?
2012. aug. 17. 22:14
 1/3 anonim ***** válasza:
Fejlődésben vagy, felejtsd el a fogyókúrákat, ne egyél/igyál cukros dolgokat és kezdj el sportolni.
2012. aug. 17. 22:42
 2/3 anonim ***** válasza:
13 évesen kezdtem én is fogyózni, csak én akkor sokkal több voltam kg-ban, mint Te. de amúgy én ettem normálisan, csak este már nem, illetve sok zölséget és gyümölcsöt ettem a nap bármely szakában. sok vizet igyál, de üdítőt ne. és ne egyél édességet, nagyon cukros ételeket. kerüld a tésztaféléket is, inkább ebédre egyél néha ilyemsit, ha megkívánod. és mozogj!! az a legfontosabb. én a norbi földön-vizen-levegőben tornájától fogytam, karcsúsodtam, de van többféle, a youtub-on is találsz gyakorlatokat. minden testrészre végezz legalább 2-3 féle gyakorlatot felváltva többször, amennyit csak bírsz, és szépen lassan egyre többet és többet tudsz majd. esetleg járj úszni, biciklizni, futni, sétálni. mindegy, csak mozogj majdnem mindennap valamit.. sok kitartást!!
2012. aug. 18. 07:20
 3/3 A kérdező kommentje:
koszi a valaszokat
2012. aug. 18. 11:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!