Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Mivel tudnék a leggyorsabban...

Mivel tudnék a leggyorsabban a lehtöbbet lefogyni? (többi lent)

Figyelt kérdés
Pár hónapja hirtelen elkeztem hizni és felszedtem 10 kilót. úgy minden hova jutott. 160 cm vagyok és 70kg hogyan tudok a leggyorsabban és legjobban fogyni?

2012. aug. 7. 03:30
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Gyorsan semmiképpen ne akarj fogyni. Az egészséges súlyváltozás heti 0,5-1 kiló.
2012. aug. 7. 07:04
 2/11 Smartguy86 ***** válasza:

Így:

[link]

Gyorsan nem fogsz lefogyni. Nem is egészséges!

2012. aug. 7. 08:22
 3/11 Szoondiii ***** válasza:

mit csináltál, hogy gyorsan híztál?

liszt, cukor, tej?

csináld az ellenkezőjét..

2012. aug. 7. 08:49
 4/11 A kérdező kommentje:
az az igazság, hogy pontosan nem tudom de párnónapja a lábam eltört és nehezen gyógyult meg sokáig ágyban voltam és igy nem tudtam sportolni.
2012. aug. 7. 10:25
 5/11 Szoondiii ***** válasza:

az is számít.. reméljük rendbe jöttél már.

én a szénhidrát, gabona, tejmentes étkezést fogom ajánlani. nem azért, mert ezzel GYORSAN lefogysz (ilyen nincs is..) hanem mert egészséges, és mert le fogsz fogyni.

ha más azt mondja számolgass kalóriákat vagy akármi, nekem ugye mindegy, hanem ezeket a gázos élelmiszereket ne fogyaszd. aztán meglátod, lesz-e kedved visszatérni ezekre.

2012. aug. 7. 10:32
 6/11 A kérdező kommentje:
köszönöm.
2012. aug. 7. 10:44
 7/11 anonim válasza:
ha egy héten keresztül csak fehérjét eszel pl.(tojás fehérje nem a sárgája , meg csirkemell)akkor fogy öt-hat kilót!!saját tapasztalatból mondom én 56 kiló voltam most meg 49!!de ha elkezded ne hagyd abba de nagyon kemény diéta én néha az ájulás szintén voltam de megérte vékonyabb vagyok mint valaha!!:DD Sok sikert hozzá!!
2012. aug. 15. 14:58
 8/11 A kérdező kommentje:

köszönöm.

és kedves előző hozzászóló: megtudhatnám a nemed és a korod?

csak mert szerintem ez sem mindegy.:)

de nagyon köszönöm a tanácsokat aranyosak vagytok!:)

2012. aug. 21. 18:02
 9/11 Szoondiii ***** válasza:

egy hét alatt senki sem fogy 5-6 kilót.

ha víz és sz.ar megy ki a testből, meg glikogén az nem fogyás.

normális táplálkozással sok fehérjét és zsírt viszel be (ezek szolgálnak érdemben energiával, plusz felépítő tápanyagokkal, zsíroldékony vitaminokkal) és másik táplálék növényi eredetű, szénhidrát szegény zöldségek, olajos magvak.

nem egy hétig, hanem ameddig él valaki.

2012. aug. 23. 08:40
 10/11 A kérdező kommentje:
Köszönöm. elgondolkodtató..
2012. aug. 26. 23:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!