Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » A hasamról (alhasról) lemegy...

A hasamról (alhasról) lemegy a háj napi 1 óra ugrálókötelezéssel?

Figyelt kérdés
Mellé még szoktam csinálni 50 felülést minden második nap. Súlyfelesleg: kb. 5-6 kg. 160 cm és 54 kg vagyok. 16/l
2012. aug. 17. 16:46
 1/4 anonim válasza:
50%

Igen!A lényeg a mozgás.De ha futnál akkor gyorsabban lemenne.Nem a gyorsaság a lényeg hanem hogy rendszeres legyen és 30perc fölött.Ekkortól égeti a zsírt.Én kipróbáltam működik

minden másnap 40-60 perc kocogás.Ennyi

2012. aug. 17. 16:58
 2/4 anonim ***** válasza:
52%
Diéta nélkül nem.
2012. aug. 17. 17:44
 3/4 A kérdező kommentje:
Persze diétázok is. Egyébként 30 percnél lehet/ajánlott tartani 5-10 perc szünetet vagy végig kell azt az 1 órát ugrálni?
2012. aug. 17. 17:52
 4/4 anonim ***** válasza:

Én az intervallum edzést ajánlom, csak félóra, de úgy megpörgeti az anyagcserét, hogy még másnap a tv előtt ülve is több "zsírt égetsz", mint ha nem edzettél volna.

Ez a 30-40 perces "zsírégető határ" azért hülyeség, mert csak aerob mozgásnál van így és akkor csak addig "égetsz zsírt", amíg utána mozogsz. Utána már nincs anyagcsere fokozó hatása az aerob mozgásnak.

Tehát lehet, hogy maga az edzés alatt több "zsírt égetsz el" aerob edzéssel, de összességében, 24 vagy 48 órát nézve az intervallum edzéssel még többet.

2012. aug. 17. 18:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!