Minnél hamarabb szeretném a hasamról a zsírt leégetni de nem tudom hogy és mi segitenétek egy pár tippben? 16/F
Figyelt kérdés
Bocsi az újabb ilyen témáért de igy könnyebb. Amugy valahogy hozatok nekem ilyen 1. 2. stb. pontokba mint egy órarendet vagy ilyesmit. Köszönöm a válaszotokat!2012. júl. 31. 18:46
1/6 anonim válasza:
Kedves Kérdező! Nekem bevált! :D
1. Akaraterő. Gondold végig. Ez a gyökere.
2. Tedd megszámlálhatóvá a napi kalóriát. Úgy értem nézd meg egy átlag napon hány kalóriát viszel be a szervezetbe és hányat ki. Tehát mennyit mozogsz. Ezt próbáld egyensúlyba hozni. Fokozatosan csökkentsd le, végső cél, hogy feleannyi legyen.
3. Keress mozgásgyakorlatokat, kezdj el futni.
4. Távolról kerüld a zsíros ételeket!
5.Cseréld le a megszokott otthoni élelmeket. Pl.: ne olyan sonkát vegyél amilyet szoktál.. Vagy margarint stb.
A mérleget csak 3 hét után nézd meg, ne aggódjál! :D
Nagyon remélem segítettem! :D
2/6 A kérdező kommentje:
Oké de honan tudom hogy mennyi kaloriát viszek be a szervezetembe és ki? Van valami műszer valami? Amugy köszi a válaszod!
2012. júl. 31. 19:04
3/6 anonim válasza:
Hát a legegyszerűbb ha az ételeket amiket veszel ellenőrzöd, mennyi a kalória.. Rá van írva. Ki vitel pedig, nem tudom.. nekem van ilyen a telefonomon és a szobabiciklimen is.. Nézz utána. Ne haragudj de nekem ez kézenfekvő. :S HÁny cm és kg vagy? :D
4/6 A kérdező kommentje:
Telefonon milyen progi nekem is buta telefonom van :) amugy okos... mi a progcsi neve? Amugy 170 cm és 65-70 kg... szeretnék lenni vagy 50 de na...
2012. júl. 31. 19:37
5/6 anonim válasza:
50 kiló? az még lánynak is kevés
súlyzózás jobb lenne mint pálcikára fogyni
6/6 A kérdező kommentje:
Akkor nem tudom csak ne legyen zsír a hasamon és persze úszogumi -.-"
2012. júl. 31. 22:01
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!