Segitenétek egy alap étrendet összeállítani? (Reggeli, tízórai, ebéd, uzsi, vacsi. )
160 cm,68 kg,26 éves nő vagyok, 10 kg-tól szeretnék megszabadulni. 1 héten 3-szor jut időm futni,biciklizni és lépcsőzni.
Az alapokat tudom egy diétával kapcsolatban,de szeretnék egy betartható étrendet követni,miből mennyit lehet stb.
Grammra pontosan nem fogok és nem is tudom kiszámolni neked..magamnak sem tettem megtezsem,de irok egy napi mintát hátha megteszi mig más nem mond jobbat.:)
R:2szelet tk kenyér,csirke sonka,paprika,uborka v zabkása édesitővel
T:alma,málna,barack,dinnye szóval vmi gyümi ami van
E:mustáros párolt csirkemell zöldséges rizssel
U:kefir,2puff rizs,1marék mandula v sótlan mogyoró vagy tökmag
V:turó édesitővel,reszelt citromhéjjal
Reggeli: kifli v.zsömle(1db)+csirkemell sonka pari paprika
Tizórai: joghurt vagy gyümölcs(kivéve banán-az a leghizlalóbb)
ebéd: leves midenképp ,a 2.féle pedig rizs+hal vagy csirkemellel főzelékek..
uzsi:gyümölcsök
vacsora:alma és egy pohár joghurt vagy kefir:)
nekem ez az étrend nagyon jól bevállt fogyok tőle!!:)
Szia! Én a következő étrendet tartom 2 hónapja, és fogytam 7 kg-ot (0 sport mellett):
Reggeli: 2 vékony szelet Félegyházi élesztő nélküli teljes kiőrlésű tönkölykenyér + 2 szelet sonka, kicsi sajt, paprika (ezt többnyire variálom, pl. szalámi a sonka helyett, vagy májkrém + paradicsom, stb.), 1 csésze kávé 1 édesítővel
Tízórai: 1 kis pohár kefír, 3% körüli zsírtartalmú
Ebéd: fél adag Norbi Update bármilyen leves + fél adag második (nekem 2 napig elég 1-1 normál adag leves + második)
Uzsonna: 1 zöldalma, 1 csésze kávé 1 édesítővel
Vacsi: u.az, mint a reggeli, vagy idénygyümölcs-sali (csak friss gyümölcsből, a konzerv ki van zárva)
A nap végéig megiszom kb. 2,5-3 l vizet. Teát minden nélkül iszom. Csoki, üdítő, fehér kenyér, cukor kizárva.
Ezt magamnak találtam ki, persze amikor hazamegyek a szüleimhez, borul a dolog. Tehát én úgy fogytam ennyit, hogy kb. kéthetente szombat-vasárnap eszem jégkrémet, sütit, stb. Ha nem csábulnék el, nyilván több ment volna le.
Ezzel az étrenddel egyébként úgy gondolom, kellő vitamint viszek be, nem éhezek, és nem terheli le a szervezetemet.
Remélem, tudtam segíteni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!