Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Norbi módszerét követők! Mit...

Norbi módszerét követők! Mit szoktatok enni tízóraira és uzsonnára?

Figyelt kérdés
2011. nov. 29. 11:24
 1/3 anonim ***** válasza:
Attól függ hogy mit reggeliztél és mennyit.Norbi szerint elvileg délelőtt mindent ehetsz,de ha valóban hatásos fogyást akarsz ehetsz 2-es kódú ételeket,ami táplálóbb és laktatóbb mint az egyes,de ehetsz diót,mogyorót,banánt,zabpelyhet vagy pudingot,szalámit,felvágottakat,virslit,tojást,gyümölcsöt,salátát,light pattogatott kukoricát,rizsszeletet,müzliszeletet,halat(ecetes),túrót,meg vannak jó kis receptek a neten is.tízóraira 2-es kódút,uzsira meg 1-eset. :)
2011. nov. 29. 12:10
 2/3 anonim ***** válasza:
tízóraira semmit, mert 9kor reggelizek, így délig nem vagyok éhes. Uzsonnára gyümölcsöt szoktam (alma, narancs)
2011. nov. 29. 13:15
 3/3 anonim ***** válasza:

Én minél több étkezést próbálok Norbi update 1-el kiváltani, bár tegnap Bajor rozskenyeres szendvicset reggeliztem, tíz órai is az volt, ebédre májgombóc levest ettem ( az menzás volt, nem Norbis), vacsira pedig csináltam Norbis székely káposztát.

Minden receptet imádok, minden ízlett amit eddig csináltam, és sokan ellenzik, utálják Norbit, de könyörgöm...ha egy ételt elkészíthetek úgy is, hogy ne hízlaljon, s mindemellett isteni finom, akkor miért ennék jó zsírosan, fehér kenyérrel mártogatva?

2011. dec. 1. 09:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!