Sós mogyorót lehet enni tízóraira?
Figyelt kérdés
Ha kapok a boltban só nélkülit, akkor inkább azt, bár nem mindig jutok hozzá, nem minden boltban van.
Köszi:)
2011. aug. 30. 14:40
1/10 anonim válasza:
Végülis... Ciánt meg benzint is zabálhatsz egyszer. Sós mogyorót miért is ne?
2/10 A kérdező kommentje:
Szóval nem ajánlott?
2011. aug. 30. 14:46
3/10 anonim válasza:
Vanak benne hasznos tápanyagok, de légy óvatos vele, mert sok kalóriát tartalmaz.
4/10 bix válasza:
iszonyat mennyiségű kalóriát tartalmaz...
5/10 anonim válasza:
Első válaszoló vagyok: Ha komolyan gondolod, szerintem tízóraira egyél almát, körtét, vagy valami más gyümölcsöt.
6/10 anonim válasza:
néhány grammot biztos jó enni, amúgy meg normális ételt kell enni 10óraira is. vagy ha már kiegészítések, akkor lehetne benne több féle gyümölcs pl. a magvaid és alma és banán és szőlő. így egy ilyen vitaminos, bár fehérje nélküli kajálást beiktatsz.
7/10 anonim válasza:
egy héten egyszer tízóraira 1 marék sósmogyit és 1 barackot szoktam enni. ez van, lehet hurrogni, de tény, hogy fogyok :)
8/10 anonim válasza:
mi is az a hurrogás?
és hogy a rákba kerül össze fogyással a földimogyoró és a barack? nem látom a korrelációt köztük. egyik egy kaja, a másik pedig tömegvesztési jelenség. nem, nem mérgező a mogyoró, hogy fogyj tőle, más meg nem lehet. legfeljebb ha szennyezett a mogyoró.. az megeshet.
9/10 A kérdező kommentje:
Hát ha belefér a napi kcal szükségletembe, lehet hogy néha eszek..
Nekem nem hiányzik semmilyen csoki, süti, chips, nem is nagyon szeretem az ilyesmit.
Egyedül a földimogyoróért vagyok oda :D
2011. aug. 31. 09:22
10/10 anonim válasza:
Több helyen is olvastam, hogy a mogyoróban található zsírok kis mennyiségben kellenek a szervezetnek. A másik ok, amiért eszem, hogy mióta diétázom, összeszűkült a gyomrom, és van, hogy 1300 kcalt is nehéz letuszkolni. Ilyenkor nagyon sokat segít, ha be tudok vinni 2-300 kcalt úgy, hogy valójában nem eszem sokat. A harmadik ok, amiért eszem, hogy belekezdtem egy Lifetilt programba, ahol minden 4. nap elő van írva egy marékkal. Ugyanitt szinte minden nap elő van írva egy kevés gyümölcs, ami nálam 1 barack, vagy fél fürt szőlő, vagy 2-3 szilva, stb. Ennek is két oka van: 1, imádom a gyümölcsöt, és nálam maximálisan átvette az édesség szerepét. Eddig még sosem kívántam csokit vagy ilyesmit. 2, sokkal egészségesebbnek érzem magam, és a bőröm, hajam is szebb, mióta ez is az étrendem része. Régebben a rizs+csirke meg túró+zabpehely kombóktól olyan vitaminhiányos voltam, hogy rossz volt rám nézni. És mivel 1 kg barack még mindig olcsóbb, mint egy akármilyen vitaminkapszula...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!