Iskolába mit vigyek tízóraira?
próbálok visszavenni az evésből, ha éhes leszek vizet iszok, te félek a sulitól, mert eddig mindig nutellás kenyeret vittem, mert elég ájulós típus vagyok, de most ugye nem áll szándékomban nutellát enni (igazából kenyeret se nagyon) és a kérdés hogy mit tudnék bevinni, ami miatt nem röhögnek ki, nem romlik meg hamar, és el lehet tenni a táskába...
nagyon köszi a válaszokat :)
gyümölcs.például alma,banán,narancs...
puffasztott rizs.
vagy van a győri édesnek a zabfalatok nevű keksze,nagyon finom,több ízben lehet kapni.
van ilyen teljes kiőrlésű kenyérlapocska(20kcal/db) abba teszel sovány sajtot/felvágottat majd teszel rá még egy kenyérlapocskát +hozzá viszel 1 paprikát/paradicsomot
joghurt(natur) de van ivójoghurt/kefír is-az egyszerűbb+hozzá pár korpás keksz
teljes kiőrlésű kenyérből szendvics(sovány sajt/felvágott/főtt tojás/körözött)+zöldség
zabpehelyből tudsz sütni zabkekszet, túrógombócot, palacsintát, ezeket eltudod vinni, észrese vennék hogy a palacsinta/gombóc zabpehelyből van mindenki irigykedve nézne milyen finomat eszel:)
gyümölcsök-alma, banán, szilva, barack-ezek tartósabbak
van ilyen abonett sandwich/snack néha néha ezek is jók, de szerintem nem éri meg az árát
zabpelyhet+joghurtot és gyümölcsöt összeturmixolsz és azt eltudod vinni pl egy félliteres üvegbe, ez nagyon tápláló és finom is-ha nem akarod hogy lássák, vidd sötét üvegbe, pl vannak olyan teák/üdítők amik fekete/zöld szinűek-ilyen asszem az áfonyás, zöld teás üveg, abba azt hinnék hogy azt iszod ami van benne, nem röhögnek ki
aszalt almachips, zöldségchips
ha szereted a müzlit, vigyél két-három müzliszeletet, minden szünetben bevágsz egyet, az olyan mintha ettél volna egy teljes tál müzlit.
plusz tényleg gyümölcsöket: almát, körtét egyszerű, naranccsal, barackkal vigyázz, mert bonyolult megenni a suliban, banánt hasonlóképp. aszalt gyümölcs (szilva pl.) jó még (:
kis dobozban felvágva tojást, sonkát zöldségekkel :)
remélem segítettem
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!