Szűkítem a gyomromat. Mogyorót enni szabad? További lent.
Figyelt kérdés
Elhatároztam,hogy visszaszűkítem a gyomromat..folyékony dolgok evése/ivása. egész nap csak vizet és zöld teát ittam. És megettem egy meggyes activiát. Szerintetek egy marék sótlan mogyorót megehetnék?
Vagymár hagyjam..hisz úgyis mindjárt 6..
2011. aug. 13. 16:29
1/6 anonim válasza:
-.-" Legalja.
Áááá ne ne is,meg ne edd a mogyorót mert elhízol!! Amúgyis 3után már nem kellene enni legalább másnap délig.
2/6 bix válasza:
hülyeség. enni reggel 6:00 és 6:05 között szabad csak. akkor viszont csak fehérjés turmixot amivel a testépítők koxolnak hogy felfújják magukat.
nem kételkedek a sikeredben kérdező, az agyadat már sikerült jelentős mértékben szűkíteni, ha ilyen jól haladsz a gyomroddal akkor negatív lesz a mérete, így termelni fogja az ételt nem elfogyasztani.
4/6 anonim válasza:
Bocs, de miért nevezed gyomorszűkítésnek a koplalást?
5/6 anonim válasza:
Bix, bix... ismét egy 100%os választ láthattunk pacsit neki :D
6/6 anonim válasza:
Ebben az a szomorú hogy rajtad kívül még rengetegen csinálnak ilyen és ehhez hasonló ártalmas "fogyókúrákat". Azért mert olvasol valami hülyeséget a neten vagy az újságban nem kell rögtön elhinni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!