Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Hogyan szűkítsem a gyomromat,...

Hogyan szűkítsem a gyomromat, és az mennyi idő?

Figyelt kérdés
2009. aug. 8. 11:30
 1/3 anonim ***** válasza:
75%
Egyel keveset,es sok vizet igyal; Nekem 2het alatt osszeszukult. Regebben megbirtam egyszerre enni 5 zsomlet is (latszott rendesen) most 2t alig birok megenni egyszerre. Tegnap delben ettem egy keves brassoit, de alig birtam megenni egy kisebb tallal. Regebben mikor nem neztem a merteket megettem akar 4tanyerral is. Van mikor 2tojas utan ugy erzem hogy most semmi de semmi nem ferne mar belem. Probalj meg keveset enni, etkezes elott 3dl viz, es etkezes utan is 3dl viz.
2009. aug. 8. 11:44
 2/3 anonim ***** válasza:
67%
Az étkezés előtti 3 dl vizet nem igazán javaslom, mivel az rendesen felhígítja a gyomorsavat, ami nem tesz jót az emésztésnek, a lassabb emésztés pedig nem jó a diéta szempontjából (sem).
2009. aug. 8. 12:28
 3/3 anonim ***** válasza:
73%

Édesem, ha megiszol egy liter vizet, és még eszel is, attól bazinagy gyomrod lesz.

Fél éve megettem egy egész pizzát, ha nagyon éhes voltam.

Május körül kezdtem el intelligensen diétázni (nem éhezek, hanem minőségibb kajákat eszem, kevesebb szénhidráttal és zsírral és több fehérjével, illetve mozgok) és ma a pizzériában negyed pizza után teljesen tele volt a hasam (na a pizza épp nem a legjobb kaja, csak különleges alkalom volt a mai).

Naponta eszem vagy 6-7 alkalommal. Minden alkalommal keveset, de egyébként meg összeségében egész sokat. Emellett rendesen iszom, mindig ha szomjas vagyok és abból ítélve, hogy negyed annyi kaja telít be annyira, mint régen, feltételezem, hogy sokat szűkült a gyomrom.

2009. aug. 8. 12:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!