Meg fog ereszkedni a mellem?
Figyelt kérdés
Duci vagyok, és a melleim is nagyok. Nemrég kezdtem fogyózni és attól félek, hogy hogyha lefogyok, a melleim megereszkednek és lógni fognak. Vagy csak simán kisebbek lesznek? Kérlek segítsetek!2012. aug. 17. 12:52
1/7 anonim válasza:
Nem tudom, de aki igazán szeret, annak ez nem számít, mert olyannak fogadja el a melleidet amilyenek. Tiszta szívből kívánom, hogy találj olyan fiút, aki tényleg úgy szeret ahogy vagy és kívánok Neked minden elképzelhető szépet és jót egész életedre!!!! :)
2/7 A kérdező kommentje:
köszi :)
2012. aug. 17. 12:58
3/7 Robi.88. válasza:
ha sportolsz akkor nem megereszkedik hanem feszesebb is lesz
4/7 anonim válasza:
Mozgással és sok folyadék bevitellel(víz) nem lesz annyira vészes.
5/7 anonim válasza:
ha LASSAN fogysz, tehát havonta maximum 4 kilót, akkor nem lesz nagy baj, még fiatal vagy.:)
6/7 poiu válasza:
Vszínüleg nem, de látni fogod a tükörben. A heti 1 kg. max jó tanács.
7/7 anonim válasza:
nem biztos nekem sem lett baja sőt szebb is lett nem olyan zsíros lassú fogyás kell ennyi meg jó melltartó de az amúgy is sporthoz
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!