Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Nagyon meg fog ereszkedni a...

Nagyon meg fog ereszkedni a mellem, ha szülök?

Figyelt kérdés
Tudom, nem ez legfontosabb dolog, csak elgondolkdtam rajta mivel most az átlagnál sokkal nagyobbak és feszesebbek a melleim. Sokan azt hiszik, hogy plasztikáztattam, pedig nem. Ez egy adottság és nem szeretném elveszíteni :(
2011. aug. 15. 20:31
 1/9 anonim ***** válasza:

Nekem nagy melleim vannak, de nem voltak soha feszesek, mégsem nyúltak meg szülés és szoptatás után.

Ez egy alkati dolog. Valaki küzd azért, hogy ne nyúljon meg a melle, mégis lógósabb lesz sajnos, valakinek meg nem kell tennie semmit, mert így is úgy is szép marad a melle.

Előre nem lehet megmondani veled hogy lesz, de ez ne tartson vissza a babavállalásban.

2011. aug. 15. 20:34
 2/9 anonim ***** válasza:
Anyukámnak ma 56 évesen is szebb mellei vannak, mint nekem valahai is voltak, pedig ő szült kettőt, szoptatott kettőt, nekem meg még egy sincs. Ez genetika és a test karbantartásának a kérdése, h milyen lesz utána.
2011. aug. 15. 20:37
 3/9 anonim ***** válasza:

Szerintem meg valamilyen szinten fizika is, nem csak genetika...most van egy feszes alakja, ez még feszesebb lesz, tágulni fog, mivel megtelik tejjel.A bőröd e miatt kinyúlik.Miután nem szoptatsz "leereszt".

Nekem is eléggé feszes melleim voltak, és 10 hónap szoptatás után szépen összeestek....még mindig szoptatok.

Mondjuk eleinte a nagyon sok tej feszítette rendesen, szóval érthető.

Én azt mondom készülj fel arra, hogy meg fognak ereszkedni a melleid, és reméljük kellemes meglepetés ér majd:)

2011. aug. 15. 20:51
 4/9 anonim ***** válasza:
Tehetsz ellene, hogy nem legyen annyira lógós. A terhességem közepétől a szoptatás végéig állandóan jó, erősen tartó melltartóban voltam (abban is aludtam), és nem lógnak kicsit sem.
2011. aug. 15. 20:58
 5/9 anonim ***** válasza:

Nekem a szoptatás elején duplájára nőtt a cicim. Hihetetlen nagy lett, és én is megijedtem, hogy mi lesz, ha "leereszt". Aztán szoptatás alatt össze is ment a mellem, kicsit úgy éreztem, hogy olyan lógós lett, meg kisebb is. Ez így is maradt a szoptatás ideje alatt, de mikor abbahagytam a szoptatás, utána nem sokára rendeződött a dolog, és a melleim olyanok, mint szülés előtt. Én azt hiszem az esetemben ez csak genetika, alkat kérdése volt, mert úgy tűnik a bőröm elég rugalmas és szépen alkalmazkodott a helyzethez, majd visszaállt az eredeti "pózba".

Viszont senki sem tudhatja miként fog alakulni, így szerintem is készülj fel a legrosszabbra és utána tényleg csalódj pozitívan! :)

2011. aug. 15. 21:50
 6/9 anonim ***** válasza:

Nekem sosem voltak feszesek a melleim, sőt a bal mellem egy teljes kosármérettel nagyobb mint a jobb.

A szüléstől/szoptatástól azt vártam, hogy legalább valamennyire egyformák lesznek (legalábbis ennél jobban), de nem jött össze.

Császárral szültem, a lányom sárgaság miatt állandóan aludt.Nálam sosem volt olyan, hogy "bedurrantak" a melleim.Még csak feszesebbek sem lettek sem a terhesség alatt, se szülés után.Sőt, minden egyes szoptatás fájt aztán le is tettem róla, mert a legelejétől kapta a tápszert is és mivel gyötrelmes volt mindkettőnknek, így feladtuk.

Tehát a melleim ugyanolyanok, mint szülés/terhesség előtt, de gondolom nagyban köze van ennek ahhoz, hogy nemigen szoptattam.

Szerintem ez genetika is, de sok múlhat a nőn is.

7 és fél hós a lánykám

2011. aug. 15. 22:04
 7/9 anonim ***** válasza:

Szia!

75/B-s cickkel kezdtem a terhességet!De gyönyörű feszes melleim voltak!Mondta is mindig a párom, hogy legszebbek/lekeményebbek az álatala látott "pár" cici közül :)

Én mondjuk a terhesség alatt 21 kilót híztam, így emiatt is nőttek szépen,majd most 20 hónapja hogy szotataok (de ugye már csak kétszer) és a cicijeim nagyon lógnak :(Sajnos!

Nagyon sajnálom, bár még most sem olyan gáz!De fogytam is sokat,kevesbb vagyok mint mielőtt terhes lettem 3 kilóval!Amiatt is szerintem, de nagyon zavaró, nem ehhez voltam hozzászokva!

Most tervezzük a kistesót, remélem ennél rosszabb már nem lesz!

De ez ne tartson vissza! :)Nagyobb öröm, hogy a kislányom szuszog az ágyában!ÉS remélem még szopizik is sokáig! :)

2011. aug. 15. 22:18
 8/9 anonim ***** válasza:
.
2011. aug. 16. 07:31
 9/9 anonim ***** válasza:
Ha odafigyelsz a terhességed alatt és nem hízol túl sokat, fogyás után nem fog megereszkedni. Amúgy az én tapasztalataim szerint a szoptatás nem befolyásolta a ciciket! 90/C :)
2011. aug. 16. 21:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!