Hízókúra?! . Hogyan?! . :D Help.!
Figyelt kérdés
Sokat eszem, de még sem látszik meg rajtam.. Hízni szeretnnék legalább 5-10 kilót.. Most vagyok 145 kiló.. és 158cm.:D
Esetleg valami ötlet?:)
2012. aug. 17. 11:48
11/17 Robi.88. válasza:
legalabb heti 1x:D hát az nagyon keves:) heti 3-4 alkalom kéne barmilyen mozgasbol is! és ne hallgass ilyen hulyekre akik lefekves elott pizzat meg szalonnat esznek mert attol csak zsir jon fel rad és nem oda ahova te akarod... Sportolj olvass utana a témának és ne feltetlenul itt tajekozodj iyen dolgokrol mert itt sok okos van...
12/17 A kérdező kommentje:
rendben.. akkor rászánom magam a mozgásra...:D .. és köszönöm szépen..:)
2012. aug. 17. 14:44
13/17 anonim válasza:
Én meg pont azt várom, hogy rossz idő legyen. Nyáron halál volt futni, még este is. De mentem akkor is, heti 3-4szer. Hidegben sokkal jobban bírom. :) Mellette Rubint Réka napi 20 perc, meg is látszik az eredmény. 161/49
Hajrá! A hideg ne legyen akadály! (vagy kifogás)
Csak kitartás kell hozzá, semmi más.
26/N
14/17 anonim válasza:
olajos magvak, sajtok, tej, hús, hal, zabpehely, krumpli, rizs, főzelék, zöldség, gyümölcs, túró, kukorica, lencse, borsó, tojás, méz, mazsola, aszalt gyümölcsök, kakaó, joghurt-kefír-író,
15/17 A kérdező kommentje:
Én valahogy nem szeretek futni a hidegben.. Eléggé fázós vagyok.. :S És kabátban meg nem az igazi a futás sem.. De azért mig nincs túl tré idő.. elmegyek néhányszor.:)
Köszönöm a válaszokat. igazán hasznosak .:)
2012. aug. 17. 22:18
16/17 anonim válasza:
Istenem! Végre egy lány, aki nem akar fogyni!!! :) De jó!!! :)
17/17 A kérdező kommentje:
Ugye-ugye.:)):D
2012. aug. 21. 19:08
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!